Huomaa: Telkey on saatavilla vain Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Kehitteillä on mahdollisuus tarjota samankaltaisia palveluita myös muissa maissa.

Saatat olla kiinnostunut automatisoimaan vieraidesi sisäänkirjautumisprosessin käyttämällä avaimetonta sisääntulojärjestelmää. Sirvoy tekee yhteistyötä Telkeyn kanssa, joka tarjoaa pilvipohjaista palvelua lukkojen ja näiden pääsykoodien hallintaan. Telkey tarjoaa sekä kestäviä että helppokäyttöisiä lukkoja, minkä lisäksi asiakkaat pääsevät huoneisiinsa ilman fyysistä avainta. Ratkaisu toimii riippumatta siitä, onko sinulla hotelli, hostelli, mökkejä tai muu majoitus.

Kuinka se toimii?

  1. Varaus rekisteröidään Sirvoyssa.
  2. Vieras saa määrittämänäsi ajankohtana Telkeyltä sähköpostin koodikortilla, joka voidaan vastaanottaa hänen mobiililaitteeseensa. Kortti sisältää koodit etuoveen, varattuun huoneeseen (tai huoneisiin) ja muihin hotellin osiin, joihin haluat antaa vieraallesi pääsyn. Voit valita, milloin koodit vahvistetaan.
  3. Uloskirjautumisen yhteydessä koodit mitätöidään. Seuraavalle vieraalle annetaan sitten uusi koodikortti.
  4. Tämän lisäksi siivoushenkilöstölle ja muille voidaan antaa pääsy tiloihin, joko avaimenperäkoodien tai fyysisten avainten avulla.

Lukot eivät tarvitse Wi-Fi-yhteyttä Telkeyn mTAC®-tekniikan ”älykkään offline-tilan” ansiosta. Tämä varmistaa sujuvan sisäänkirjautumisprosessin ilman Internetiä. Lisäksi lukot voivat toimia akulla tai voit kytkeä ne sähköjärjestelmääsi, mikä lisää joustavuutta.

Sopiiko ratkaisu yritykselleni?

Telkey työskentelee niin suurten hotelliketjujen kuin pienempien hotellien kanssa. Vaihtoehtona lukkojen ostamiselle Telkey tekee yhteistyötä IKANO Bankin kanssa Ruotsissa vuokratakseen lukot ja niihin liittyvät tuotteet 36 kuukaudeksi. Vastaavia ratkaisuja on Pohjoismaissa, joiden ehdot käsitellään erikseen maittain. Pienemmät majoitusyritykset arvostavat yleensä tätä ratkaisua, koska alkukustannuksilta vältytään.

Kuinka saan lisätietoja ratkaisusta ja siihen liittyvistä kustannuksista?

Kuten mainittiin, Telkey tarjoaa heidän pilvipohjaiselle järjestelmälleen tarvittavat lukot. Nämä ovat helposti asennettavissa ja niillä voidaan joko korvata nykyiset lukkosi tai niitä voidaan käyttää yhdessä nykyisten lukkojesi kanssa. Telkeyn lukot toimivat yhdessä ASSA:n, Dormakaban ja muiden lukkojen kanssa. Tarkempia tietoja lukoista, niiden asennuksesta ja lukkojen liittämiskustannuksista sekä Sirvoyn ja Telkeyn välisestä yhteydestä saat osoitteesta www.telkey.com tai ottamalla yhteyttä Telkeyyn osoitteeseen info@telkey.com.

Miten muodostan yhteyden?

Ota yhteyttä tukeemme osoitteessa support@sirvoy.com, jos olet kiinnostunut yhteyden muodostamisesta. Annamme lisätietoja ja autamme sinua luomaan yhteyden Telkeyn kanssa. Kun yhteys on muodostettu, Sirvoy lähettää Telkeylle tarvittavat tiedot Sirvoyssa tehdyistä varauksista.