On mahdollista upottaa varausmoottori pienenä vempaimena verkkosivustollesi, esimerkiksi sivupalkkiin. Varausmoottori sopeutuu automaattisesti sivun vapaaseen tilaan ja näyttää hyvältä jopa 200 kuvapisteen leveydellä. Jos vempain on hyvin pieni, haluat todennäköisesti, että hakutulokset esitetään vieraillesi toisella sivulla, niin että heidän on mahdollista saada parempi kuva käytettävissä olevista huoneista ja lisävalinnoista.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten ohjaat vieraasi toiselle sivulle alkuperäisen haun jälkeen.

Löytääksesi koodin varausmoottorin upottamiseksi verkkosivustollesi:

 1. Siirry kohtaan Asetukset -> Varausmoottori.
 2. Napsauta kolmea pistettä haluamasi varausmoottorin kohdalla.
 3. Valitse avattavasta luettelosta “Kuinka asentaa”.
 4. Valitse “Upota omalle verkkosivustollesi (JavaScript)”.

Jos haluat sijoittaa moottorin esimerkiksi sivupalkkiin ja haluat ohjata vieraasi toiselle sivulle Hae-painikkeen napsauttamisen jälkeen, toimi seuraavasti:

 1. Valitse “Upota omalle verkkosivustollesi (JavaScript)”.
 2. Napsauta Lisäasetukset.
 3. Lisää Mukautetun saapumissivun URL -kenttään saapumissivun osoitteen, jolle haluat vieraidesi saapuvan varauksen suorittamisen jälkeen. Huomaa, että varausmoottori on asennettava tälle saapumissivulle.
 4. Kopioi tämä koodi -kohdan koodi muuttuu automaattisesti ja sisältää nyt valitsemasi kohteen URL-osoitteen.

Tämä koodi voidaan nyt sijoittaa sivulle jolla haluat varausmoottorin näkyvän. Tällä tavoin joka kerta, kun varausmoottoria käyttävä vieras napsauttaa Hae-painiketta, hänet uudelleenohjataan automaattisesti.

Huomaa:

 • Nämä ohjeet toimivat myös, jos asennat varausmoottorin WordPress-lisäosalla.
 • Tämä vaihtoehto on käytettävissä myös Tarkastele varausta -toiminnolle.
 • Jos et halua uudelleenohjata omalle saapumissivulle, voit käyttää vaihtoehtoa Erillinen sivu, jossa varausmoottori ja yhteystiedot (URL) (tai Sirvoyn verkkosivurakentajan verkkosivu varausmoottorisi sisällöllä (URL), jos olet aktivoinut Sirvoyn Verkkosivurakentajan). Kyseinen URL-osoite löytyy yllä mainitulta Kuinka asentaa -sivulta.