Voit säätää, kuinka lähellä sisäänkirjautumista tai kuinka pitkälle etukäteen vieraat voivat tehdä varauksen:

  1. Siirry kohtaan Asetukset -> Varausmoottori.
  2. Napsauta kolmea pistettä haluamasi varausmoottorin kohdalla.
    • Nämä asetukset asetetaan kullekin yksittäiselle varausmoottorille.
  1. Valitse avattavasta luettelosta “Muokkaa”.

Kuinka lähellä sisäänkirjautumista vieras voi varata (myöhäisin sisäänkirjautumispäivämäärä) -kohdassa sekä päiviä että kellonaikaa voidaan säätää mieltymystesi mukaan. (Oletusasetus on 0 päivää ja kellonaika 00:00. Tämä tarkoittaa, että vieraasi suorittaa varauksen aikavyöhykkeesi kuluvan päivän sisäänkirjautumisella keskiyöhön asti.)

Esimerkki: Voit asettaa viimeisimmän ajan varauksille joiden sisäänkirjautuminen on saman päivän aikana. Jos Kuinka lähellä sisäänkirjautumista vieras voi varata (myöhäisin sisäänkirjautumispäivämäärä) -kohdassa Päivät-arvoksi on asetettu 0 ja Ennen-arvoksi 10:00, vieras voi kirjautua sisään samana päivänä, jos varaus on tehty ennen 10:00 paikallista aikaa. Tämän ajan jälkeen tehdyille varauksille aikaisin mahdollinen sisäänkirjautuminen on seuraavana päivänä.

Kuinka pitkälle tulevaisuuteen vieras voi varata (myöhäisin uloskirjautumispäivä), voit valita päivien määrän.

Esimerkki: Jos asetat Kuinka pitkälle tulevaisuuteen vieras voi varata (myöhäisin uloskirjautumispäivä) -asetukseksi 365 päivää, vieras voi varata majoituksen, jonka viimeisin uloskirjautumispäivä on 365 päivää varauksen tekemisestä.

Huomaa: Nämä asetukset eivät ole yhteensopivia minkään jakelukanavan kanssa, johon saatat muodostaa yhteyden, vaan ne vaikuttavat vain siihen Sirvoy-varausmoottoriin, jota varten olet säätänyt ne. Jotta kanavilla olisi samat asetukset, ne on säädettävä jokaisella kanavalla erikseen. Lue lisää Sirvoyn rajoituksista ja jakelukanavista tästä artikkelista.