Yksiköt-välilehdeltä löydät kaikki yksiköt luetteloituna sekä tiedot kaikista vieraista, joiden odotetaan kirjautuvan sisään tai ulos kyseisenä päivänä. Se tarjoaa myös tietoja huoneista, jotka tarvitsevat siivousta tai huoltoa, samoin kuin kaikista muista luomistasi huoltotoimenpiteistä.

Yksiköt-sivun välilehdet ovat erityisen hyödyllisiä, koska niiden avulla voit helposti vaihtaa tiettyjen yksikkönäkymien välillä tarpeidesi mukaan. Voit valita, näytetäänkö kaikki yksiköt yleiskatsauksena tai vain tämän päivän, tai toisen valitun päivämäärän, kirjautumiset, uloskirjautumiset tai vierailut.

Välilehdellä Evakuointilista voit nopeasti nähdä ja tulostaa kaikki tällä hetkellä käytössä olevat yksiköt reaaliajassa. Lisätietoja evakuointilistan käytöstä löydät tästä tukiartikkelista.

Suodattimien avulla voit tarvittaessa tarkastella yksikköjäsi siivousstatuksen mukaan ja huonetyypin tai kategorian mukaan. Tämä voi olla hyödyllistä järjestäessäsi huoneisiin liittyviä toimenpiteitä. Kunkin sarakkeen tiedot voidaan lajitella napsauttamalla kunkin sarakkeen otsikon nuolikuvakkeita.