Wanneer de gratis proefperiode van twee weken is afgelopen, wordt u gevraagd een betaling te doen om uw Sirvoy-account te blijven gebruiken. U kunt natuurlijk ook een betaling doen voordat de proefperiode afloopt.

Automatisch bijvullen is de gemakkelijkste manier om uw service draaiende te houden met veilige automatische betalingen. Als alternatief is het ook mogelijk om eenmalig te betalen.

Automatisch aanvullen

Het activeren van automatisch aanvullen betekent dat een gekozen bedrag continu wordt afgeschreven van een toegevoegde kaart wanneer uw Sirvoy-account negatief wordt. U kunt het bedrag voor automatisch aanvullen op elk moment wijzigen.

Volg deze eenvoudige stappen om automatisch bijvullen in te stellen:

  1. Ga naar Instellingen -> Sirvoy-account -> Rekeningsaldo en klik op “Automatisch aanvullen”.
  2. Zet “Automatisch aanvullen inschakelen” op AAN.
  3. Voer het gewenste bedrag in of verplaats de schuifregelaar om het bedrag te selecteren waarmee u uw account wilt opwaarderen. Als u voor een jaar of langer opwaardeert, ziet u zelfs een bonus aan uw account worden toegevoegd.
  4. Klik op “Opslaan en kaart toevoegen” om een kaart in te stellen.

Wanneer alles is ingesteld, bevestigt een pop-upbericht de activering van automatisch aanvullen.

Opmerking: Als het gekozen bedrag te laag is om een negatief saldo te dekken, bijvoorbeeld vanwege sms- of Google Ads-kosten, wordt het benodigde bedrag in rekening gebracht om het negatieve saldo te dekken.

Eenmalige vullingen

Als u automatische opwaarderingen niet wilt activeren, kunt u in plaats daarvan op elk moment eenmalige betalingen doen om uw account op te waarderen.

Volg deze stappen om een eenmalige betaling uit te voeren:

  1. Ga naar Instellingen -> Sirvoy-account -> Rekeningsaldo en klik op “Automatisch aanvullen”.
  2. Voer het gewenste bedrag in of verplaats de schuifregelaar om het bedrag te selecteren waarmee u uw account wilt opwaarderen. Als u voor een jaar of langer opwaardeert, ziet u zelfs dat er een bonus aan uw account wordt toegevoegd.
  3. Kies betaal methode

Toon rekening overzicht

Zodra u uw eerste betaling hebt gedaan, wordt uw account op de eerste dag van elke maand in rekening gebracht. U kunt alle kosten inzien en tevens uw betalingsbewijzen en/of opgevraagde facturen downloaden onder Instellingen -> Sirvoy-account -> Rekeningsaldo -> “Toon rekening overzicht”.