In het onwaarschijnlijke geval dat uw pand moet worden ontruimd, kunt u de ontruimingsprocedure vereenvoudigen door gebruik te maken van de pagina Units.

Selecteer het tabblad “Evacuatielijst” om alleen de momenteel bezette kamers weer te geven. Deze gefilterde weergave toont altijd automatisch de huidige datum en tijd. Hierdoor kunnen uw medewerkers eenvoudig een realtime lijst afdrukken van personen die momenteel zijn ingecheckt, zodat alle gasten op een veilige en tijdige manier worden geëvacueerd.

Houd rekening met het volgende om een zo nauwkeurig mogelijke evacuatielijst af te drukken:

  • Alleen boekingen die zijn ingecheckt verschijnen op de ontruimingslijst.
  • Elke boeking die is uitgecheckt, verschijnt niet in de lijst (zelfs als de werkelijke uitcheckdatum in de toekomst zou liggen.)
  • Als er meer dan één boeking tegelijkertijd is ingecheckt voor dezelfde unit(s), wordt het totaal van alle ingecheckte gasten voor de betreffende unit(s) getoond. Dit kan leiden tot een onnauwkeurige lijst. Om dit te voorkomen, verzoeken wij u om niet meer dan één boeking tegelijkertijd voor dezelfde unit(s) te laten inchecken.

Een nauwkeurige weergave van de huidige bezetting op het moment van ontruiming draagt in grote mate bij aan een efficiënte ontruimingsprocedure. Het gedrukte exemplaar van de evacuatielijst bevat een tijdstempel van wanneer deze is afgedrukt, zodat u altijd over de laatste gedrukte lijst beschikt.