Noen bookingkanaler har virtuelle kort, slik at hotellet kan belaste gjesten. Et virtuelt kort er et sett med kredittkortdetaljer som bare kan bli belastet i løpet av en begrenset tid, og med et begrenset beløp.

Vi anbefaler at du aktiverer funksjonen “Sirvoy Vault” i Sirvoy, som gjør det mulig å automatisk lagre de virtuelle kortene som kunden legger inn. Kort skal belastes ved utsjekking (unntatt Booking.com som tillater virtuelle kort å bli belastet ved innsjekking eller tidligere for refunderbare bookinger).

Vi foreslår at dere bruker betalingsløsningen “Stripe” for å lagre virtuelle kort. Naturen til virtuelle kort betyr at de ikke automatisk kan lagres til Stripe, men integrasjonen med den løsningen gjør at du kan hente de virtuelle kortdetaljer direkte fra Sirvoy’s lagringsfunksjon.
Vennligst les mer om hvilke Stripe-innstillinger som må gjøres for å kunde belaste virtuelle kort her.

Hvis det virtuelle kortbeløpet ikke samsvarer med den faktiske bookingverdien, kan du kontakte kanalen for mer informasjon om dette, så som at noen trekker provisjon, skatter og rabatter.

Booking.com

I noen land bruker Booking.com kun virtuelle kort. Vennligst ta kontakt med kundeservice på Booking.com eller med din kontoadministrator for å sjekke om dette er disponibelt i ditt land.  Når du har logget deg inn på Booking.com kan du velge om du ønsker å godta “alternative betalingsmetoder”. Dersom du velger ja, vil gjestene også kunne booke uten å måtte legge igjen kortopplysningene sine. I enhver tilfelle der betalingen fra gjesten foretas direkte til Booking.com, vil du motta et virtuelt kort fra Booking.com.

Merk: Når du belaster et virtuelt kort, kan Stripe sende et varsel til gjesten. Siden Booking.com kan bruke rabatter, kan beløpet i denne varslingen være høyere enn det gjesten faktisk betalte og kan derfor forårsake forvirring. Du kan slå av slike varsler i Stripe, men vær oppmerksom på at det også påvirker betalinger med vanlige kredittkort.

Expedia

Du bestemmer selv om du ønsker å gi gjesten muligheten til å betale på hotellet (Hotel Collect), eller på det tidspunktet de legger inn bookingen (Expedia Collect). Dette kalles «Expedia Traveler Preference (ETP)». Hvis en gjest velger å betale direkte på Expedia-nettsiden (Expedia Collect), mottar du et virtuelt kort fra Expedia, som du kan bruke for å belaste Expedia for bookingen. Vær oppmerksom på at det virtuelle kortet ikke inkluderer provisjonsbeløpet, og at totalbeløpet for bookingen i Sirvoy tilsvarer verdien på det virtuelle kortet.

Agoda

Agoda tilbyr forskjellige betalingsmuligheter og avhengig av ditt valg, vil virtuelle kort bli gitt for bookinger som er sendt til Sirvoy. Ethvert Agoda-virtuelt kort som starter med prefixet 553397 vil ikke kunne belastes med Stripe, men må bli belastet med en annen betalingsløsning.