Med Sirvoy Pro kan du ud over vores standard reservationsformularen oprette yderligerer reservationsformularer til salg af Tilvalg. På den måde kan du tilbyde tilvalg til dine gæster uden også at tilbyde overnatningstyper.

Nødvendige tilvalgs indstillinger

For at kunne inkludere et tilvalg i en reservationsformular for kun tilvalg, skal den have følgende indstillinger aktiveret under Indstillinger -> Tilvalg:

 • “Foreslået maksimum” må ikke indstilles til at svare til en af ​​disse:
  • I overensstemmelse med antallet af gæster
  • I overensstemmelse med antallet af gæster og overnatninger
  • Svarende til antal værelser
  • Svarende til antal værelser og nætter
 • Indstillingen “Intern (vises ikke, når gæster booker online)” skal være “OFF”.
 • Derudover skal “Filter” indstilles til “Vis uanset den valgt overnatningstype”.

Indstillingerne for “Tilbudt på disse dage” (ses når “Hold regnskab pr. dag” er indstillet til “ON”) og “Periode” kan bruges til at definere tilgængeligheden af ​​det tilvalg, hvis det er nødvendigt.

Indstillinger for reservationsformularen

Opret en ny reservationsformular ved at gå til Indstillinger -> Reservationsformular -> Administrer reservationformularer og klik på “Tilføj en ny reservationsformular“. Under “Filter” skal du vælge “Vis alle typer og tilvalgsmuligheder i denne reservationsformular” for at inkludere alle dine tilvalg med de påkrævede indstillinger nævnt ovenfor, eller “Vis valgte typer og tilvalgsmuligheder i denne reservationsformular”, som giver dig mulighed for at vælge hvilke af disse tilvalg du vil inkludere, ved at sætte dem til “ON”.

Bemærk: Det er altid muligt at oprette en reservation med kun tilvalg, fra fanen “Ny Reservation”, så længe indstillingerne for en tilvalg tillader at den reserveres i den valgte periode.