For at justere, hvor tæt på Indtjekning eller hvor langt frem i tiden gæsterne kan reservere:

  1. Gå til Indstillinger -> Reservationsformular.
  2. Klik på de tre prikker ved siden af den ønskede reservationsformular.
    • Disse indstillinger skal sættes for hver enkelt reservationsformular.
  1. Klik på “Rediger” i rullelisten.

Under “Hvor tæt på indtjekning gæster kan reservere” kan både dage og tidspunktet på dagen justeres efter dine præferencer. (Standardindstillingen er 0 dage + 00:00. Det betyder, at din gæst kan booke med check-in indtil midnat på den aktuelle dag i din tidszone.)

Eksempel: Du kan indstille det seneste tidspunkt for at booke til check-in samme dag. I “Hvor tæt på indtjekning gæster kan reservere”, hvis du indstiller “Dage” til “0” og “Inden” til “10:00”, kan gæsten tjekke ind samme dag, hvis reservationen er foretaget inden kl. 10.00 lokal tid. For enhver reservation foretaget efter dette tidspunkt, er den tidligst mulige check-in den næste dag.

Under “Hvor langt frem kan gæsten booke (seneste udtjekningsdato)” kan du vælge et antal dage.

Eksempel: Hvis du indstiller “Hvor langt frem kan gæsten booke (seneste udtjekningsdato)” til “365 dage”, kan en gæst booke et ophold med den seneste udtjekningsdato på 365 dage fra reservationstidspunktet.

Bemærk: Disse indstillinger er ikke kompatible med nogen salgskanal, du måtte have oprettet forbindelse til, men vil kun have en effekt på den Sirvoys reservationsformular, som du har justeret dem til. For at have de samme indstillinger på kanalen/kanalerne, skal disse justeres dér. Læs venligst mere om Sirvoys begrænsninger for kanaler i denne artikel.