Du kan tilpasse alle aspekter af designet samt fjerne elementer fra reservationsformularen. Du har brug for grundlæggende viden om CSS for at kunne bruge denne funktion.

  1. Gå til Indstillinger -> Reservationsformulare.
  2. Klik på de tre prikker ved siden af den ønskede reservationsformular.
  3. Klik på “Rediger” i rullelisten.

Oversigt

For at gøre det lettere for dig at tilpasse din CSS, har vi leveret specifikke klasser til markeringens generelle struktur og hierarki, hovedsageligt på generiske elementer som `div` eller` span` for at give yderligere kontekst. Vi bruger BEM (Block, Element, Modifier) ​​navngivningskonvention som base.

Grundlæggende BEM-struktur

Name Description Example
.block { } .block represents the higher level of an abstraction or component. .page-results
.block__element { } .block__element represents a descendant of .block that helps form .block as a whole. .page-results__card-items
.block–modifier { } .block–modifier represents a different state or version of .block. .page-results__card-items–unit

I de fleste tilfælde skal dette være tilstrækkeligt for dig at anvende din brugerdefinerede CSS. Vi anbefaler ikke, at du bruger ID selectors eller andre class selectors (for eksempel dem, der starter med js- eller sirvoy-), da disse ikke er beregnet til stylingformål og kan ændre sig.

Bemærk: Enhver tilpasset CSS påvirker kun den integrerede version af reservationsformularen og WordPress -pluginet Det påvirker ikke reservationsformularen på Sirvoy hjemmesidebygger eller på den standalone siden.