Sirvoy følger bedste praksis og meddeler dig i tilfælde af sikkerhedshændelser eller databrud, samt de relevante myndigheder i overensstemmelse med gældende lovgivning. Der er dog stadig meget, du kan gøre for at sikre din forretning og online tilstedeværelse.

Phishing

Pas på, når du modtager e-mails eller onlinemeddelelser med klikbare links. En email kan synes at være legitim, men linket fører dig til en falsk hjemmeside, hvor du er narret til at give dine følsomme oplysninger. Kontroller altid, at du er på den rigtige hjemmeside ved at tjekke hjemmesideadressen (URL) i browseren. For mere information: https://da.wikipedia.org/wiki/Phishing

Hold dine adgangskoder sikre

  • Brug aldrig det samme kodeord på tværs af forskellige hjemmesider.
  • Brug aldrig adgangskoder der er nemme at gætte som “adgangskode” eller “123456”.
  • Brug sætninger i stedet for ord og en blanding af bogstaver, tal og specialtegn. Hvis du f.eks. Vil bruge sætningen “Jeg elsker chokolade”, kan du ændre den til “j3g31k3rCH0k0L4d3!”
  • Endnu bedre, brug et værktøj til adgangskodeadministration.

En Sikker Reservationsformular

Når du tilføjer Sirvoy’s reservationsformular widget på din hjemmeside, kan du være sikker på, at vi vil sørge for at sikre den. Kommunikationen vil blive krypteret, oplysningerne bliver holdt sikre, og vores widget opdateres automatisk og vil altid være den nyeste version.

Oprethold sikkerheden på din hjemmeside

  1. Brug kun kendte produkter og tjenester.
  2. Kontroller regelmæssigt, at serversoftware og plugins har alle de seneste opgraderinger og opdateringer installeret.
  3. Fjern de plugins, du ikke bruger, for at undgå sikkerhedsproblemer i plugins.
  4. Abonner på nyhedsbreve for at få beskeder i tilfælde af nye opdateringer.
  5. Lav sikkerhedskopier regelmæssigt (og test genoprettelse, for at sikre det virker).

Hvis du gerne vil have mere tekniske specifikationer og læse om de største sikkerhedstrusler, kan du læse OWASP Project rapporterne, der beskriver de mest almindelige trusler for hjemmesider: https://www.owasp.org/index.php/Category:OWASP_Top_Ten_Project