Vaikka sähköpostivahvistuksia lähetetään oletusarvoisesti automattisesti, tekstiviesteille asetus ei ole oletuksena aktivoitu. Sinun on aktivoitava tämä toiminto itse, koska jokaisesta lähetetystä tekstiviestistä veloitetaan maksu.

  1. Luo tekstiviestimalli ja määritä, että se lähetetään automaattisesti (katso aiheeseen liittyvät artikkelit).
  2. Ota käyttöön asetus Lähetä tekstiviesti oletuksena kohdassa Asetukset -> Varausmoottori -> Hallitse varausmoottoreita -> Yleiset asetukset.

Huomaa:

  • Varmista, että varauksessa on voimassa oleva puhelinnumero. Sirvoy yrittää lähettää tekstiviestin, jos numero läpäisee perustarkistuksen. Operaattorit veloittavat viestistä, vaikka numero olisi virheellinen.
  • Vaikka asetus “Lähetä tekstiviesti oletuksena” on käytössä, vieraat eivät saa automaattisia tekstiviestejä, kuten varausvahvistuksia, jos he kieltäytyvät tekemällä valinnan kohdassa “Lähetä tekstiviestivahvistus” varauksen aikana .
  • Kaikki muut automaattiset tekstiviestit lähetetään vain, jos tämä on aktivoitu nimenomaiselle varaukselle. Katso asetus Lähetä automaattisia tekstiviestejä, kun muokkaat varauksen yhteystietoja.
  • Jos asetus “Lähetä tekstiviesti oletuksena” ei ole käytössä, vieraat voivat silti vastaanottaa automaattisia tekstiviestejä, kuten varausvahvistuksia, tekemällä valinnan kohdassa “Lähetä tekstiviestivahvistus” varauksen aikana.
  • Jos lisäät tekstiviestiin sähköpostiosoitteen tai linkin, huomaa, että jotkut operaattorit (etenkin Yhdysvalloissa) suodattavat ne automaattisesti ja saattavat estää viestin lähettämisen.