Tilvalg såsom ekstrasenge kan ikke kobles til tilvalg oprettet i Sirvoy. Prisen for disse skal indstilles via kanalen. Dog vil denne ekstraseng fremgå på bookingen i Sirvoy, hvorved den samlede pris automatisk inkluderer ekstrasengen.

Indstillingerne for det maksimale antal af gæster i Sirvoy må ikke inkludere ekstrasenge.

Eksempel: En værelsestype med titlen “Dobbeltværelse” har plads til 3 personer inklusiv en ekstraseng. Indstillingen i Sirvoy for værelset i forbindelse med kanalen bør dog være som følger:

Antal af gæster: 2
Max. antal af gæster (inkl. ekstrasenge): 2.

I dette eksempel skal brugretsindstillingen (occupancy) altså indstilles til 2 personer. Ekstrasengen anses således som et tilvalg, der kan gøres på kanalen, således at værelset er muligt at booke til 3 personer. På visse kanaler, såsom Expedia, skal det maksimale antal af gæster dog indstilles til 3, dog med specifikationen om at den 3. person er en ekstraseng til et “dobbeltværelse”.

Hvis du gerne vil præsentere værelserne forskelligt på din websides bookingformular end på kanalerne, vil det være en fordel af oprette duplikater af værelsestyperne og alene bruge disse til kanalerne. Se relaterede artikler om, hvordan et alias til en værelsestype oprettes.

Bemærk: Agoda kanalforbindelse er en undtagelse. I dette tilfælde skal ekstra senge specificeres i belægningsindstillingerne i Sirvoy. Se flere informationer i denne artikel.