Forskellige kanaler giver forskellige muligheder, når det kommer til gæsternes betalinger og din måde at modtage dem på. Ofte tilbydes kreditkortoplysninger (enten gæstens eller CC-detaljerne for et virtuelt kort). Fordi disse ikke altid vil blive vist på din kanals ekstranet efter en forbindelse er etableret, skal du sørge for at bruge mindst én (vi anbefaler at bruge begge) af følgende løsninger til modtagelse og håndtering af kortoplysninger.

1. Stripe

Vores anbefalede betalingsløsning Stripe, giver dig mulighed for både at opbevare og opkræve gæsternes kreditkort. Imidlertid vil virtuelle kort fra kanalen i de fleste tilfælde ikke automatisk gemmes med Stripe, men kan dog opkræves ved hjælp af denne løsning. Da en grundig sikkerhedskontrol er gennemført, kan kortet blive afvist, hvilket gør det uacceptabelt for Stripe, selv om det blev accepteret af kanalen. Inde på Sirvoy reservation vil du have en klar indikation om hvornår en gæst skal opdatere kreditkortet. Hvis det er gyldigt, gemmes et opdateret kort i Stripe.

2. Sirvoy Bankboks

Vores funktion “Sirvoy Bankboks” giver dig mulighed for automatisk at gemme alle kreditkortoplysninger, både gæsters kreditkort og virtuelle kort. Med denne funktion kan du, inden for Sirvoy-reservationen, vælge at få kortoplysninger vist på en sikker måde, når du vil. Gemte virtuelle kort kan videresendes til Stripe til behandling. Ingen validering foretages, før et kort er gemt med denne funktion.

Se venligst de relaterede artikler for vigtige detaljerede oplysninger om hver enkelt af disse løsninger.