Virtuelle kort kan opkræves gennem vores integration med Stripe. Dog, er der nogle detaljer der skal overvejes.

For at aktivere opkrævning af disse virtuelle kort med Stripe, så kontakt Stripe herfra https://support.stripe.com/email og spørg dem om at lade din MCC kode afspejle 7011.

Booking.com og Expedia

På grund af Booking.com og Expedias håndtering af virtuelle kort, bliver de ikke automatisk accepteret af Stripe, derfor bliver de heller ikke automatisk gemt.
De kan dog blive automatisk gemt med Sirvoy-funktionen “Sirvoy Bankboks”. Når øjeblikket kommer hvor kanalen skal opkræve kortet, kan du videresende kortet til Stripe integrationen og opkræve det med det samme. (“Opkræv kort” knappen)

Agoda

Agodas virtuelle kort bliver automatisk accepteret eller gemt til Stripe integrationen. Vi anbefaler dog også at bruge Sirvoy-funktionen  “Sirvoy Bankboks” som fallback mulighed.
Vi har fundet ud af, at det ikke vil være muligt for et Agoda-kort, der starter med præfikset 553397, at blive gemt eller opkrævet med Stripe. I tilfælde af dette problem, skal du kontakte Agoda for en alternativ betalingsløsning.
Hvis du aktiverer Sirvoy-funktionen “Sirvoy Bankboks”, bliver, lige kort, med det præfiks gemt dér, og du kan bruge en alternativ betalingsløsning til Stripe til at opkræve den.

Se relaterede artikler for flere detaljer om de forskellige kanalers ‘virtuelle kort.