Sirvoy var tidligere tilsluttet til Airbnb med en forbindelse kaldet iCal, men bruger nu en mere robust REST API-forbindelse. 

Når du skifter fra den gamle forbindelsestype til den nye, vil du blive bedt om at slette alle aktive “importkalendere” i Sirvoy, hvis du har nogen. Indtil du for det gjort, så vil eventuelle tilknyttede overnatningstyper ikke være tilgængelige for kortlægning. 

Når du fjerner “importkalendere” vil det ikke slette dine aktuelle reservationer, men det betyder dog at Sirvoy ikke længere modtager opdateringer for disse reservationer.

Sådan sletter du Airbnb-importkalendere:

  1. Gå til Indstillinger -> Kanaler -> iCal.
  2. Se efter enheder med “Indhentning af reservation (Import)”.
  3. Hvis URL’et er til Airbnb, skal du klikke på skraldespanden for at slette den.
  4. Gentag ovenstående trin for alle de Airbnb-importkalendere der måtte være. 
  • Med iCal-forbindelsen blev Airbnbs servicegebyr delt mellem værten og gæsten, men for REST API-reservationer kræver Airbnb kun et gebyr fra værten. Det er tilrådeligt at hæve dine priser med 15%, hvilket vil holde prisen for dine gæster og din indtjening mere eller mindre uændret.
  • Når du gemmer dine kortlægninger med den nye forbindelse (trin 6 i underoverskriften “Forbind din Sirvoy- og Airbnb-konto”), fjerner Airbnb automatisk alle de “importkalendere” der måtte være, på siden for de kortlagte opslag.
  • Den nye REST API-forbindelse ændrer indstillingen “Bookingforespørgsel” til “Øjeblikkelig booking”.

Når dine importkalendere er slettet, er du klar til at forbinde Airbnb og Sirvoy ved hjælp af REST API.