Yleisesti on erittäin suositeltavaa että pyydätte vierasta tekemään tarvittavat varauksen muutokset tai peruutukset itse kanavan julkisella varaussivulla. Tämä varmistaa oikean saatavuuden, rajoittaa ylivarausten riskiä ja varmistaa että samat samat varaustiedot näkyvät sekä kanavalla ja Sirvoyssa.

Jos kuitenkin päätät muuttaa tai peruuttaa jakelukanavan kautta tehdyn vain Sirvoyssa, huomaa seuraavat seikat:

  • Kanavan varausta ei päivitetä vastaavasti.
  • Jos varaus peruutetaan ensin Sirvoyssa ja myöhemmin kanavalla, on odotettua että saatavuus päivittyy virheellisesti, joka puolestaan voi mahdollisesti johtaa ylivarauksiin.

Jos jakelukanava antaa hotellille mahdollisuuden muuttaa tai peruuttaa varauksia kanavan ekstranetissä, muutokset tai peruutus näkyvät automaattisesti Sirvoyssa, eikä siten aiheuta ongelmia. Katso poikkeukset alla.

Huomaa: Expedia tarjoaa hotellille mahdollisuuden merkitä varaukset peruutetuiksi Expedia Partner Centralissa. Voit valita jos haluat käyttää tätä ominaisuutta. Sinun on kuitenkin tällöin peruutettava varaus Sirvoyssa manuaalisesti, koska Expedia ei lähetä varauksen päivitystä Sirvoylle.

Huomaa: Toisin kuin muilta kanavilta, Sirvoy saa hyvin vähän tietoja varauksista iCal-kanavilta. Tietoja kuten huoneen hintaa, vieraiden määrää, huonetyyppiä, vieraan nimeä tai luottokorttitietoja EI lähetetä kanavalta. Siksi näiden yksityiskohtien muutokset eivät näy Sirvoyssa.