Useimmat hotellit eivät halua että alustavia tai odottavia varauksia VRBO:sta ja HomeAwaysta tuodaan Sirvoy-kalenteriin, ennen kuin ne vahvistetaan ja maksetaan. Voit poistaa nämä alustavat varaukset kalenterin vientilinkistä HomeAwayssa ja VRBO:ssa, jolloin ainoastaan vahvistetut ja maksulliset varaukset näkyvät viedyssä kalenterissa ja Sirvoyssa, noudattamalla seuraavia ohjeita:

  1. Siirry HomeAwayn tai VRBO:n kalenteriin.
  2. Napsauta vaihtoehtoa vientikalenteri.
  3. Kun saat URL-linkin, se kysyy, haluatko sisällyttää alustavat varaukset (tiedustelut) tai ei. Poista tämä asetus käytöstä, jos et halua viedä niitä, ja kopioi linkki, poistamalla valinta valintaruudusta koskien alustavien varauspyyntöjen päivämäärien sisällyttämistä viennissä. Huomaa, että jos katsot nyt HomeAway/VRBO iCal-linkkiä, se lisää parametrin ”nonTentative” URL:n loppuun. Tällä asetuksella vain vahvistetut ja maksetut varaukset viedään ja näytetään Sirvoyssa.

Tämä tarkoittaa, että vain vihreät, vahvistetut, varaukset VRBO:sta tai HomeAwaysta viedään, mutta punaisia varauspyyntöjä tai alustavia ei. Tämä asetus minimoi riskin, että HomeAwayssa peruutetut varauspyynnöt tai alustavat varaukset pysyvät Sirvoyn kalenterissa sen jälkeen kun ne on ne peruttu HomeAwayssa. (Peruutetut iCal-varaukset eivät katoa Sirvoysta automaattisesti, eivät edes vahvistetut ja maksetut.)

Alustavat varaukset voivat myös tehdä Sirvoyssa olevista varauksista “ristiriitaisia” HomeAwayn tai VRBO:n kalentereissa.