Tällä hetkellä Hostelworld ei tue asetusta hintaa per henkilö millekään heidän hinnoilleen. Tässä on kuitenkin joitakin Hostelworld-huonetyyppejäsi koskevia tietoja, jotka saattavat olla hyödyksi.

Hostelworldissa voit myydä vuodepaikkoja (asuntoloissa) sekä yksityisiä huoneita.

Makuusalivuoteet

Vuodepaikkojen yhdistäminen makuusalissa:

  1. Siirry huonetyyppiin Sirvoyssa ja käytä näitä asetuksia.
    – Vieraiden määrä: 1
    – Vieraiden enimmäismäärä (sis. lisävuoteet): 1
    – Yksikön tyyppi: Vuode
  2. Rekisteröi yksikkö jokaiselle makuusalin vuoteille, mikä on merkitty myös Hostelworldin yhdistyssivulla Sirvoyssa.

Tässä on esimerkki makuusalista, jossa on 3 vuodetta:

Yksityiset huoneet

Silti jotkut päättävät myydä myös yksityisiä huoneita.

Kuvitellaan esimerkiksi, että alla oleva huonetyyppi on yhdistetty Hostelworldiin. Korkein hinta, 90, jaetaan automaattisesti korkeimmalla sallitulla vierasmäärällä, 2 (määritettynä kohdassa Vieraiden enimmäismäärä (sis. lisävuoteet:). Lähetämme vuodekohtaisen hinnan, tässä tapauksessa 45. Huone ei kuitenkaan ole varattavissa Hostelworldissa vain yhdelle henkilölle. Huone on varattavissa vain kahden hengen hintaan.

Sama pätee, jos vieraiden enimmäismääräksi on asetettu neljä; asiakkaiden täytyy varata huone neljälle hengelle asetettuun hintaan. Kun teet varauksen tälle huonetyypille Hostelworldissa, nämä tiedot näkyvät: “Yksityishuoneen varmistamiseksi sinun on varattava koko huone.” Toisin sanoen, huoneita ei ole mahdollista myydä halvemmalla kuin sillä hinnalla joka on asetettu vieraiden enimmäismäärälle.