Sirvoy voi pitää saatavuutesi ajan tasalla automaattisesti ja tuoda varauksesi Expedian verkostosta.

Huomaa: Jos sinulla on jo olemassa olevia tulevia varauksia Expediassa, niitä ei tuoda eikä rekisteröidä automaattisesti Sirvoyhin. Katso kohta 5 jäljempänä.

Aktivoi yhteys seuraavien ohjeiden mukaan:

  1. Kirjaudu Expedia Partner Centraliin ja seuraa   tässä tukiartikkelissa olevia ohjeita yhteyden pyytämiseksi. Varmista, että hinnoittelumallisi on asetettu olemaan OBP (käyttöasteen mukainen hinnoittelu) ja LAR (alin käytettävissä oleva hinta). Ota yhteyttä tilivastaavaasi, jos et ole varma näistä asetuksista.
  2. Lähetämme tämän jälkeen sinulle sähköpostin, yleensä 24 tunnin sisällä, jossa sinua pyydetään yhdistämään (tai kartoittamaan) huonetyyppisi. Siirry kohtaan Asetukset -> Jakelukanavat -> Expedia. Sinua pyydetään yhdistämään Expedian huonetyypit vastaaviin huonetyyppeihin Sirvoyssa. Kun yhdistäminen on valmis, yhteys aktivoituu ja saatavuus ja hinnat lähetetään automaattisesti.
  3. Varmista, että kaikille huonetyypeille on asetettu odotetut ja oikeat rajoitukset, koska huoneet tulevat varattavaksi heti yhteyden aktivoinnin jälkeen.
  4. Jos tällä hetkellä vastaanotat luottokorttitietoja Expedian kautta, yhteyden aktivoiduttua korttitiedot lähetetään Sirvoy-yhteyden kautta sen sijaan, että ne olisivat näkyvissä ekstranetissäsi. Voidaksesi käyttää luottokorttitietoja, sinun on käytettävä Sirvoy-holvi-toimintoa. Jos käytät Sirvoyn Stripe-integraatiota, tiedot tallennetaan myös sinne. Katso lisätietoja artikkelistamme luottokorttitietojen vastaanottamisesta jakelukanavilta tulleista varauksista Stripen avulla.
  5. Expedian kautta, ennen yhteyden muodostamista vastaanotettuja varauksia ei tuoda tai rekisteröidä automaattisesti Sirvoyhin. Ne on tuotava manuaalisesti Sirvoyhin, mieluiten ennen yhteyden muodostamista. Jos sinulla on suuri määrä tällaisia varauksia, autamme sinua mielellämme tuonnissa. Katso  ohjeita tästä artikkelista.

Huomaa: Varmista, että hinnat on asetettu kanavan ekstranetissä olemaan OBP (käyttöasteen mukainen hinnoittelu) ja LAR (alin käytettävissä oleva hinta). Kun yhteys on muodostettu, et voi enää muuttaa hintoja, saatavuutta, rajoituksia (katso joitain poikkeuksia täältä) jne. Expedia-tililläsi. Kaikki päivitykset on tehtävä Sirvoyssa. Kun muutos on tehty Sirvoyssa, se näkyy Expediassa muutamassa minuutissa. Suosittelemme kuitenkin, että tarkistat ajoittain Expedia-tililtäsi, että saatavuus, hinnat ja varaukset päivitetään ja synkronoidaan oikein. Jos yhteyden kummallakin puolella on teknisiä ongelmia, Expedia lähettää varaukset yhteyden sijaan sähköpostitse tai faksilla.

Huomaa: Vaikka saatavuus synkronoidaan Sirvoyn ja kanavien välillä lähes välittömästi, on aina olemassa pieni riski saada ylivarauksia, koska sama fyysinen huone on saatavana useilla jakelukanavilla samanaikaisesti. Esimerkiksi on mahdollista että viimeinen jäljellä oleva huone varataan samassa hetkessä sekä verkkosivustosi että jonkin jakelukanavan kautta. Näin tapahtuu hyvin harvoin, jopa hotelleille jotka saavat monia varauksia tiheään tahtiin. Mutta jos näin käy, jakelukanava odottaa sinun ilmoittavan heille siitä viipymättä, jotta kanavan asiakaspalvelu voi, sopimuksesta riippuen, auttaa löytämään ratkaisun mahdollisimman pian.

Huomaa: Harvinaisissa tapauksissa jakelukanavilta vastaanotetut varaukset saatetaan jakaa eri huoneisiin.