Lisävalintoja, kuten lisävuoteita, ei voida yhdistää Sirvoyssa luotuihin lisävalintoihin. Niiden hinta on asetettava jakelukanavassa. Kun lisävuode on varattu kanavalla, se näkyy varauksessa Sirvoyssa ja varausarvoon sisältyy lisävuoteen hinta.

Sirvoyssa asetetun vieraiden enimmäismäärän ei tule sisältää huonetyypin lisävuoteita.

Esimerkki:
Huonetyypissä nimeltä ”Kahden hengen huone” on lisävuodetta käytettäessä tilaa kolmelle hengelle. Siitä huolimatta, jos sitä käytetään kanavan yhteydessä, huonetyypillä pitäisi asettaa Sirvoyssa seuraavasti:

Vieraiden määrä: 2
Vieraiden enimmäismäärä (sis. lisävuoteet): 2.

Tässä esimerkissä asetuksen on jakelukanavassa oltava 2. Lisävuodeasetus tehdään kanavalla tämän asetuksen lisäksi ja se mahdollistaa huoneen varaamisen kolmelle hengelle. Joillakin kanavilla, kuten Expedialla, tämä tarkoittaa, että vieraiden enimmäismäärä asetetaan olemaan kolme, mutta että kolmas vuode on määritetty lisävuoteeksi.

Koska saatat haluta esitellä huoneet eri tavalla kotisivusi varausmoottorissa kuin jakelukanavilla, haluat kenties luoda aliashuonetyyppejä ja käyttää niitä nimenomaan tietyille kanaville. Lue tästä lisää täältä .

Huomaa: Agodan kanavayhteys on poikkeus. Lisävuoteet on määriteltävä Sirvoyn asetuksissa. Katso lisätietoja tästä artikkelista.