Heti sen jälkeen, kun Sirvoy on yhdistetty yhteen tai useaan myyntikanavaan, järjestelmät päivittävät automaattisesti toisiaan reaaliaikaisen, kaksisuuntaisen yhteyden kautta.

Tässä verkostossa Sirvoy toimii kuin jakelukanavien hallintajärjestelmänä ja synkronoi kaikki varaukset reaaliajassa sekä antaa sinun hallinnoida ja valvoa kaikkia niitä yhdessä kalenterinäkymässä.

Sirvoy seuraa kaikkia varauksiasi, riippumatta siitä, otatko niitä vastaan vastaanotossa, puhelimella, hotellisi kotisivulta tai jakelukanaviltasi.

Jos esimerkiksi vieras varaa huoneen Sirvoyn varausjärjestelmän kautta hotellin omalla kotisivulla tai vastaanottosi kautta, Sirvoy lähettää välittömästi päivityksen saatavuudesta kaikille yhdistetyille myyntikanaville.

Tai, jos vieras varaa yhden huoneistasi Booking.comissa, nämä tiedot lähetetään välittömästi Sirvoylle, mikä muuttaa huoneiden saatavuutta sekä kotisivullasi, vastaanotossa että muissa yhdistetyissä jakelukanavissa.

Kaikki edellä mainittu edellyttää, että ensin on tehty huonetyyppikartoitus, eli yhdistys, jakelukanavan ja Sirvoyn hallintaohjelman välillä