Sirvoyn jakelukanavien hallintaohjelma voi muodostaa yhteyden Airbnb:hen varauksien hakemiseksi ja huoneiden saatavuuden ja hintojen automaattiseksi päivittämiseksi.

Ennen kuin aloitat:

 • Luo Airbnb-tili ja luo majoituksellesi ilmoitus.
 • Jos sinulla on jo iCal-yhteys Airbnb:n ja Sirvoyn välillä, poista Airbnb:n tuontikalenterit.
 • Huomaa, että vain Airbnb-tilisi ylläpitäjät, eivät yhteisisännät, voivat nähdä ja yhdistää ilmoituksia.

Yhdistä Sirvoy- ja Airbnb-tilisi:

 1. Kirjaudu Airbnb:hen.
 2. Kirjaudu Sirvoyhin toisella välilehdellä, mutta samassa selainikkunassa.
 3. Siirry Sirvoyssa Airbnb-integraatiosivulle kohdassa Asetukset -> Jakelukanavat -> Airbnb -> Yhdistä
 4. Tarkista ehdot, hyväksy ja napsauta Salli.
 5. Airbnb-integraatiosivulla yhdistä Sirvoy-huonetyyppisi vastaaviin Airbnb-ilmoituksiin ja ratkaise kaikki näkyvät varoitukset (esimerkiksi ristiriitaiset veroasetukset Sirvoyn ja Airbnb:n välillä).
 6. Napsauta Tallenna.

Sirvoy- ja Airbnb-tilisi on nyt yhdistetty!

Tästä lähtien Sirvoy hallitsee Airbnb-ilmoitustesi hintoja, saatavuutta ja rajoituksia (joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta). Tee siksi kaikki tulevat päivitykset näihin tietoihin Sirvoyssa, koska ne ohittavat kyseiset asetukset Airbnb:ssä. Sirvoyssa tehdyt muutokset tulevat voimaan Airbnb:ssä muutamassa minuutissa.

Airbnb ottaa oletusarvoisesti käyttöön asetuksen “Instant Book”, mikä tarkoittaa, että uudet varaukset ovat lopullisia eivätkä varauspyyntöjä.

Airbnb-ilmoitukset vastaavat Sirvoyn huonetyyppejä (ei yksittäisiä yksiköitä). Varmista siksi, että Airbnb-ilmoituksissa ja Sirvoy-huonetyypeissä, jotka ovat yhdistetty, on sama määrä yksiköitä.

 • Jos sinulla on enemmän yksittäisiä ilmoituksia Airbnb:ssä kuin ainutlaatuisia huonetyyppejä Sirvoyssa, sinun on joko poistettava ilmoitukset tai luotava uusia Sirvoy-huonetyyppejä.
 • Jos yhdistät tietyn Airbnb-ilmoituksen Sirvoy-huonetyyppiin, joka sisältää useamman kuin yhden yksikön, Airbnb olettaa, että sinulla on useita identtisiä ilmoituksia, eikä vain yhtä yksilöllistä. Tämä voi aiheuttaa ylivarauksia, koska Airbnb olettaa, että yksiköitä on vielä vapaana, vaikka kyseinen ilmoitus olisi jo varattu.

Esimerkki: 

Jos sinulla on viisi yksilöllistä majoitusta ja niille viisi ilmoitusta Airbnb:ssä, ne on yhdistettävä viiteen eri huonetyyppiin Sirvoyssa, joista jokainen sisältää yhden yksikön.

Tai jos sinulla on viisi identtistä majoitusta, voit:

 • Käyttää yhtä Airbnb-ilmoitusta edustaaksesi kaikkia viittä majoitusta ja yhdistä se yhteen huonetyyppiin Sirvoyssa, joka sisältää viisi yksikköä.
 • Käyttää viittä Airbnb-ilmoitusta, yhtä jokaista majoitusta kohti, ja yhdistä ne viiteen huonetyyppiin Sirvoyssa, joissa jokaisessa on yksi yksikkö.

Ennen kuin lähdet:

 • Airbnb veloittaa noin 15 prosentin palvelumaksun. Harkitse hintojen nostamistatämän korvaamiseksi.
 • “Kuinka lähellä sisäänkirjautumista vieras voi varata” ja “Kuinka pitkälle tulevaisuuteen vieras voi varata” ovat kaksi Airbnb:n asetusta, jotka voit määrittää kullekin yksittäiselle ilmoitukselle. Voit myös käyttää oletusasetusta, joka koskee kaikkia ilmoituksia.
 • Airbnb hakee hinnat Sirvoysta ilman veroja ja hakee valitsemasi valuutan Sirvoysta. 
 • Airbnb ei tue joustavaa hinnoittelumallia, joten Sirvoy lähettää Airbnb:lle yhden kiinteän hinnan, joka perustuu Vieraiden lukumäärä -asetukseen huonetyyppikohtaisesti. Airbnb:n kautta voidaan kuitenkin tarjota joustavaa hinnoittelua vaihtoehtoisella tavalla.

Vinkki: Tukitiimimme voi tehdä asetukset kanssasi. Ota meihin yhteyttä live-chatin kautta tai varaa ilmainen videopalaveri.

Note:

 • Airbnb ei jaa vieraiden sähköpostiosoitteita Sirvoyn kanssa. Ota yhteyttä vieraisiin käyttämällä Airbnb:n sisäistä viestintätyökalua.
 • Vaikka tuplavaraukset ovat harvinaisia, sinun on oltava valppaana ratkaistaksesi ne nopeasti.