Belangrijk: Payer en Payson zijn verouderde oplossingen en zijn niet langer beschikbaar voor nieuwe gebruikers. Onze aanbevolen betalingsoplossing, Stripe is beschikbaar voor alle gebruikers.

Wilt u dat uw gasten via uw website direct het resterende saldo kunnen betalen of hun boeking kunnen annuleren? Of alleen hun boekingsgegevens laten bekijken? Dan wilt u misschien de functie “Overzicht boeking” gebruiken.

  1. Activeer deze functie door naar Instellingen -> Gastportaal -> Installatie en op “Installeren” te klikken.
  2. Gebruik de getoonde code om het Overzicht boeking-formulier op uw website te installeren.
  3. Als u liever naar een zelfstandige pagina linkt met het formulier Controleer uw boeking, kopieer dan de URL en gebruik deze waar u maar wilt. (Als u de Sirvoy Website Bouwer, beschikbaar in Pro, heeft ingeschakeld, zal het in plaats daarvan de URL voor deze webpagina zijn die voor dit doel beschikbaar zal zijn.)

Je kunt je gasten vragen om het openstaande bedrag te betalen door ze een geautomatiseerd een e-mail bericht te sturen met dat bedrag en een link naar het Overzicht Boeking formulier. Houd er rekening mee dat het gedeeltelijke vooruitbetalingsbedrag mogelijk wordt weergegeven in plaats van het resterende saldo, afhankelijk van de keuzes die u heeft gemaakt in uw betalingsinstellingen . Al onze online betaalmethoden (Stripe, Payer, Paypal en Payson) worden ondersteund in de functie Overzicht Boeking.