Het Overzicht boeking formulier kan worden gebruikt om uw gasten verschillende dingen te laten doen, zoals het betalen van het resterende bedrag of het toevoegen van een nieuwe creditcard voor hun boeking. (Zie dit artikel voor alle details over wat u kunt doen met het overzicht boeking formulier.) Na een van deze acties worden gasten teruggestuurd naar het overzicht boeking formulier, dat nu wordt bijgewerkt op basis van de ondernomen acties.

Als u in plaats daarvan wilt dat gasten worden omgeleid naar een aangepaste bestemmingspagina, moet de installatiecode worden aangepast om de doel-URL (uw aangepaste bestemmingspagina) op te nemen. Dit kan eenvoudig worden bereikt door deze stappen te volgen:

  1. Ga naar Instellingen -> Gastportaal -> Installatie en klik op “Installeren”.
  2. Klik op “Op je eigen website invoegen (JavaScript)”.
  3. Klik op “Geavanceerd”.
  4. Voeg in het veld ‘Aangepaste bestemmingspagina-URL’ de bestemmingspagina toe waarnaar uw gasten moeten komen na hun acties op het formulier.
  5. De code in de “Kopieer deze code” zal dan automatisch veranderen en bevat nu uw geselecteerde doel-URL.

Deze code kan nu worden geplaatst waar u wilt dat het Overzicht boeking formiulier verschijnt. Op deze manier wordt uw gast elke keer dat een boeking wordt bekeken en een van de bovengenoemde acties wordt ondernomen, automatisch doorgestuurd.

Opmerking: We raden aan dat de aangepaste bestemmingspagina de Sirvoy-boekingsmodule bevat zodat de gast een bevestigingspagina kan bereiken (inclusief informatie zoals toegevoegde creditcard, het betaalde bedrag, enz.).