Belangrijk: Payer en Payson zijn verouderde oplossingen en zijn niet langer beschikbaar voor nieuwe gebruikers. Onze aanbevolen betalingsoplossing, Stripe is beschikbaar voor alle gebruikers.

Tegenwoordig zijn hotelgasten gewend aan online betalingen. Het Sirvoy heeft verschillende online betaaloplossingen beschikbaar.

Afhankelijk van de betalingsoplossing die u kiest, wordt gasten om een van beide gevraagd

  • creditcardgegevens invoeren om de boeking vast te leggen. U kunt de kaart op een later tijdstip aanslaan of
  • direct betalen om de boeking te voltooien. Met deze optie kun je er ook voor kiezen om de gast een gedeeltelijk bedrag op het moment van boeking in rekening te brengen en hem dan het resterende openstaande bedrag op een later tijdstip te laten betalen, bijvoorbeeld via de functie ‘Overzicht Boeking’ op je website. In dat geval zal de boekingsbevestigingspagina deze optie ook aan de gast tonen.

1. Betaaloplossing waarmee u de kaart direct of later kunt opladen

2. Betaaloplossingen waarmee u de kaart direct kunt aanslaan

Opmerking: Bovendien kunt u ook de “Sirvoy Vault” -functie gebruiken, waarmee u creditcardgegevens veilig kunt opslaan. U kunt de kaart vervolgens verwerken met Stripe of via een externe machine. Zie dit artikel voor meer informatie. 

U kunt een betalingsoplossing kiezen onder Instellingen -> Financiën -> Creditcard betalingen -> Bewerk.

Neem contact op met de respectievelijke betalingsproviders voor hun huidige tarieven en tarieven.

Opmerking: Kanalen sturen alleen creditcardgegevens door als Stripe en / of Sirvoy Vault is geactiveerd. Andere betalingsoplossingen ondersteunen het ontvangen van CC-details van kanaalboekingen niet.