Det kan være en god idé at gøre dette, når du opretter automatiske emails, hvorfra du linker dine gæster til formularen Søg-reservation-funktion. (Se mere om Søg-reservation-funktion og hvad den kan bruges til her). Når du gør det, kan du få dine gæster til direkte at få et overblik over deres reservation, uden at de først skal indtaste deres reservation id og efternavn manuelt. Du kan gøre dette, uanset om du har formularen installeret på din hjemmeside eller ej.

Hvis formularen er installeret på din hjemmeside

Bemærk, at dette kræver en vis grundlæggende viden om webudvikling.

For at oprette et deep link til Søg-reservation-funktionen med gæstens data forudfyldt, skal du vedhæfte query string parametre til webadressen på den side, hvor Søg-reservation-funktionen er installeret. Brug pladsholderkoder til reservations id (%bookingnumber%) og efternavn (%lastname%), når du opretter webadressen.

Hvis formularen ikke er installeret på en hjemmeside

I dette tilfælde skal du blot bruge %review-url% i email skabelonen. Dette vil oprette et link til Søg-reservation-funktionen på enten din Sirvoy hjemmesidebygger eller stand alone – siden, afhængigt af om du har aktiveret Sirvoy hjemmesidebygger eller ej. Valget om at linke til Søg-reservation-funktionen på disse Sirvoy-hostede hjemmesider er ikke afhængig af, om du har Søg-reservation-funktionen installeret på din hjemmeside eller ej.

Oprettelse af et manuelt link

Hvis du har brug for at oprette et manuelt link til Søg-reservation-funktionen med forudfyldte data, kan du nemt generere en URL til dette formål inde i Sirvoy ved at følge denne vejledning:

  1. Gå til Indstillinger -> Se/rediger reservation -> Søg-reservation-funktion på din hjemmeside ->  Installer på websted.
  2. Klik på “Avanceret”.
  3. Tilføj Sirvoy reservations id og efternavn, som det fremgår af reservationen. (Du kan også vælge sprog. Hvis det er indstillet, tilsidesætter det automatisk registreret sprog og ethvert sprog, der er angivet i JavaScript koden.)
  4. I feltet “Adresse med indlejret reservationsformular – for at generere en tilpasset URL” skal du indtaste webadressen til den side, hvor Søg-reservation-funktionen er installeret.
  5. Et “Tilpasset URL” – felt vises nu, og den viste URL ændres automatisk i henhold til det tilføjede reservationsnummer og efternavn. Dette kan nu bruges efter ønske.