I det usandsynlige tilfælde, hvor din ejendom skal evakueres, kan du forenkle evakueringsproceduren ved at drage fordel af siden Enheder.

Vælg fanen “Evakueringsliste” for kun at vise de aktuelt besatte værelser. Denne filtrerede visning viser altid kun dagens dato og tid automatisk. Dette gør det muligt for dit personale nemt at udskrive en liste over gæster der i øjeblikket er tjekket ind, og således sikre, at alle gæster evakueres på en sikker og rettidig måde.

For at udskrive en evakueringsliste, der er så nøjagtig som muligt, skal du tage følgende i betragtning:

  • Kun reservationer, der er tjekket ind, vises på evakueringslisten.
  • Enhver reservation, der er tjekket ud, vises ikke på listen (selvom den faktiske tjek ud, dato ligger i fremtiden).
  • Hvis der er flere reservationer tjekket ind for den/de samme enhed(er) på samme tid, vises summen af ​​alle indtjekkede gæster for den eller de pågældende enhed(er). Dette kan føre til en unøjagtig liste. For at undgå dette, skal du ikke have mere end én reservation for den/de samme enhed(er) på samme tid.

En nøjagtig afspejling af den aktuelle ledighed på evakueringstidspunktet vil bidrage meget til en effektiv evakueringsprocedure. Den trykte kopi af evakueringslisten vil indeholde et tidsstempel for, hvornår den blev udskrevet, så du altid kan have den seneste trykte liste til din rådighed.