Beperkingen voor inchecken, uitchecken en verblijven

De meeste boekingskanalen ondersteunen deze beperkingen, met een paar uitzonderingen:

  • Hostelworld en iCal-kanalen ondersteunen geen beperkingen voor in- en uitchecken. Om eenheden voor die kanalen volledig te sluiten, moet u “Verblijven niet toegestaan (inclusief inchecken)” selecteren.

Waarschuwing: Hou er rekening mee dat beperkingen die zijn ingesteld voor een specifiek kamertype alleen van toepassing zijn op dat kamertype en niet op eventuele “duplicaat” kamertypes die eraan verbonden zijn. Als het boekingskanaal afgeleide tarieven heeft die zijn gekoppeld aan een kamertype, moet u ook bij het kanaal navragen of die tarieven dezelfde beperkingen hebben als het bovenliggende tarief.

Boekbare dagen

In uw “Boekbare dagen”-instelling, wanneer u de voorwaarde “Een willekeurig aantal dagen binnen het opgegeven bereik kan worden geboekt”, ondersteunen de meeste boekingskanalen de opgegeven toegestane verblijfsduur (met enkele uitzonderingen, zoals Hostelworld). De voorwaarden “Alleen volledige weken binnen het opgegeven bereik kunnen worden geboekt” en “Alleen 3-4 nachten of hele weken binnen het opgegeven bereik kunnen worden geboekt”, worden niet ondersteund door boekingskanalen.

Als het kanaal dat is aangesloten op de kamertype(s) deze beperking niet kan lezen, moet u uw accountmanager vragen om deze instelling rechtstreeks in het boekingskanaal te definiëren.

Een individuele kamer sluiten.

Individuele kamers die zijn geblokkeerd, worden uitgesloten wanneer Sirvoy het aantal beschikbare kamers telt, op dezelfde manier waarop reeds geboekte kamers worden uitgesloten. Dit geldt voor alle boekingskanalen.

Beperken hoe ver van tevoren of hoe dicht bij het inchecken boekingen kunnen worden gemaakt

Regel deze instelling op elke channel (behalve Airbnb, deze wordt beheerd in Sirvoy bij Instellingen -> Channels-> Airbnb).