Stel dat u 4 tweepersoonskamers heeft, maar u wilt dat er maar 2 via een boekingskanaal worden verkocht. Dit kan worden bereikt door een tweede kamertype in Sirvoy te creëren dat slechts twee van de tweepersoonskamers bevat.

  1. Ga naar Instellingen -> Accommodaties en klik op „Voeg nieuwe toe“.
  2. Noem dit nieuwe kamertype “Tweepersoonskamer – OTA / kanalen” of iets dergelijks.
  3. De instellingen voor dit nieuwe kamertype moeten vergelijkbaar zijn met de instellingen voor het oorspronkelijke kamertype “Tweepersoonskamer”. Misschien wilt u dit kamertype markeren als een “interne accommodatie soort” omdat het anders verschijnt het in de boekingsmodule van uw website wanneer gasten via uw website boeken.
  4. Zodra het kamertype is aangemaakt, klikt u op “Nieuwe unit toevoegen” en voegt u de twee tweepersoonskamers toe die via het boekingskanaal moeten worden verkocht.
  5. Wanneer u uw kamertypes mapt brengt, selecteert u het nieuwe kamertype “Tweepersoonskamer – OTA / kanalen” dat slechts 2 van de 4 tweepersoonskamers bevat.
  6. Als die twee kamers voor een bepaalde datum zijn geboekt, zal Sirvoy nu het boekingskanaal vertellen dat er geen kamers meer over zijn.