Extra’s zoals extra bedden kunnen niet worden toegewezen aan extra’s die in Sirvoy zijn gemaakt. Deze prijzen moeten op het kanaal worden ingesteld. Als er echter een extra bed op een kanaal wordt geboekt, wordt dit weergegeven in de boeking in Sirvoy en is de reserveringswaarde inclusief de prijs voor het extra bed of bedden.

In de instellingen voor het maximaal aantal gasten dat je voor je kamer hebt in Sirvoy moet je geen extra bedden meerekenen die je eventueel aan dat kamertype kunt toevoegen.

Voorbeeld:
Een kamertype genaamd „Tweepersoonskamer” heeft plaats voor 3 personen, inclusief het extra bed. Echter, als het wordt gebruikt in de verbinding met een kanaal, zou het kamertype deze instelling in Sirvoy moeten hebben:

Aantal gasten: 2
Max. aantal gasten (incl. extra bedden): 2.

In dit voorbeeld moet de bezettingsinstelling op het kanaal worden ingesteld op 2. De instelling om een extra bed toe te voegen wordt gemaakt op het kanaal zelf, daar kan het mogelijk gemaakt worden om de kamer boekbaar te maken voor 3 personen. Op sommige kanalen, zoals Expedia, betekent dit dat de maximale bezetting is ingesteld op 3, maar het derde bed is aangegeven als een extra bed.

Omdat u de kamers misschien anders wilt presenteren op uw homepage boekingsengine dan op de kanalen, kunt u misschien duplicaat kamertypes instellen en deze uniek gebruiken voor het kanaal (en). Lees daar  hier meer over.

Opmerking: Agoda kanaalverbinding is een uitzondering. Extra bedden moeten worden opgegeven in de bezettingsinstellingen in Sirvoy. Zie meer informatie in dit artikel .