Direct nadat Sirvoy is verbonden met één of zelfs meerdere verkoopkanalen, zullen de systemen elkaar automatisch updaten in een realtime 2-zijdige verbinding.

In dit netwerk gedraagt Sirvoy zich als een “Sales channel manager”, die alle boekingen in realtime synchroniseert en u ze allemaal in één kalenderoverzicht laat beheren en overzien.

Sirvoy houdt al uw boekingen bij, of u ze nu ontvangt vanuit de receptie, via telefoon, de homepage van uw hotel of uw verkoopkanalen.

Als een gast bijvoorbeeld een kamer boekt via Sirvoy‘s booking engine op de homepage van uw eigen hotel of via uw receptie, dan stuurt Sirvoy onmiddellijk een update van de beschikbaarheid naar alle aangesloten verkoopkanalen.

Of wanneer een gast een van uw kamers boekt bij Booking.com, dan wordt deze informatie direct naar Sirvoy gestuurd waardoor de beschikbaarheid van kamers op zowel uw homepage, receptie als alle andere aangesloten verkoopkanalen verandert.

Al het bovenstaande vereist dat er eerst een mapping (connectie) is gemaakt tussen het verkoopkanaal en de Sirvoy Channel Manager.