Tip: Ons supportteam kan dit samen met u instellen. Neem contact met ons op via livechat of plan een gratis videocall in.

Wat is dat, kamertypes mappen?

Mapping betekent vaststellen welke kamertypes in Sirvoy overeenkomen met de kamertypes (en hun tarieven) op het kanaal. Hiermee kan Sirvoy:

  • Beschikbaarheid van de unit aansturen op het kanaal.
  • De prijzen van het kamertype aansturen op het kanaal
  • Boekingen van het kanaal ontvangen

Kamertypes mappen

  1. Ga naar Instellingen -> Channels.
  2. Klik op “Bewerken” onder het kanaal dat u wilt mappen.
  3. Kies het tarief dat u wilt mappen, vouw het vervolgkeuzemenu uit en selecteer het bijbehorende Sirvoy-kamertype.
  4. Klik op “Opslaan” om de toewijzing te voltooien.

Voor de meeste kanalen wordt de verbinding onmiddellijk geactiveerd, maar voor Booking.com zal ons ondersteuningsteam de mapping beoordelen voordat deze wordt geactiveerd.

Vanaf nu regelt Sirvoy de tarieven, beschikbaarheid en beperkingen (met enkele uitzonderingen) voor het betreffende kanaal. 

Opmerking: Aan elk kamertype moet ten minste één tarief worden toegewezen . Extra tarieven kunnen eenvoudig worden beheerd door dubbele kamertypes te creëren. Als je ervoor kiest om niet elk tarief te mappen, zorg er dan voor dat de resterende tarieven de beschikbaarheid en beperkingen overnemen van het kamertype van het bovenliggende kamertype op het kanaal.

Opmerking: Als een kamertype met één kanaal meerdere verschillende tarieven heeft, moet elk tarief worden toegewezen aan Sirvoy-kamertypes die dezelfde eenheden bevatten. Anders wordt de beschikbaarheid niet correct bijgewerkt en zijn overboekingen waarschijnlijk.