Sirvoy’s channel manager kan verbinding maken met Hostelworld om boekingen op te halen en automatisch de beschikbaarheid en prijzen van kamers bij te werken.

Tip: Ons supportteam kan dit samen met jou instellen.

Voordat je begint:

 1. Maak een Hostelworld-account aan.
 2. Verwijder op Hostelworld de “Stop Sell”-tariefbeperking. Anders kunnen gasten niet boeken nadat de verbinding tot stand is gebracht.
 3. Vraag een Hostelworld-aansluiting aan op support@sirvoy.com met:
  • Jouw Hostelworld-account ID.
  • De naam van je accommodatie op Hostelworld.

Opmerking: Hostelworld is alleen compatibel met de beperking “Verblijven niet toegestaan” bij Instellingen -> Beperkingen. Elke andere beperking wordt genegeerd.

Koppel je Sirvoy- en Hostelworld-accounts:

Zodra Hostelworld de verbindingsaanvraag heeft geaccepteerd, laten we je dat weten via e-mail en kun je beginnen met het verbindingsproces.

 1. Ga in Sirvoy naar Instellingen -> Channels -> Hostelworld en klik op ‘Bewerken’.
 2. Map je kamertypes op Hostelworld naar de overeenkomende kamertypes op Sirvoy.
  • Prijzen voor Hostelworld-subtarieven moeten worden beheerd vanuit Hostelworld in plaats van gemapt te worden in Sirvoy (ookal verschijnen ze op de mappingspagina).
 3. Importeer bestaande Hostelworld boekingen naar Sirvoy.
 4. Neem contact op met het Sirvoy ondersteuningsteam en wij zullen de verbinding activeren.

Jouw Sirvoy- en Hostelworld- accounts zijn nu verbonden! 

Voordat je gaat:

Vanaf nu regelt Sirvoy de tarieven, beschikbaarheid en beperkingen (met enkele uitzonderingen) voor jouw Hostelworld-account. Voer daarom alle toekomstige updates van die functies uit in Sirvoy, omdat ze deze instellingen in Hostelworld zullen overschrijven. 

Wijzigingen die je aanbrengt in Sirvoy worden binnen enkele minuten doorgevoerd op Hostelworld. 

Hostelworld en Stripe

Hostelworld verzendt geen beveiligingscodes voor creditcards (CVC / CVV), dus Stripe kan de kaarten niet direct belasten, maar er is een omweg:

 1. Activeer de “Sirvoy Vault”. Hiermee worden creditcardgegevens van Hostelworld boekingen automatisch opgeslagen in Sirvoy (behalve de CVC).
 2. Stuur de creditcardgegevens naar Stripe en belast de kaart. Klik op “Creditcard betaling” binnen de boeking en breng de opgeslagen creditcardgegevens handmatig over van Sirvoy Vault naar Stripe. Stripe zou nu de kaart moeten kunnen verwerken, zelfs zonder de CVC.

Opmerking: