Momenteel biedt Sirvoy niet de mogelijkheid om kinderprijzen en -aantallen op te geven in de kamertype-instellingen. Dit betekent dat elke bezetting of prijs van een kind moet worden ingesteld op uw Booking.com-account. Informatie hierover is nu echter wel zichtbaar in de Sirvoy-boeking. Hier is meer gedetailleerde informatie over hoe het werkt.

Aantal kinderen

Als onderdeel van uw instellingen op Booking.com kunt u kinderen in uw accommodatie laten verblijven. Het aantal kinderen dat u in elk kamertype wilt ontvangen, moet daarom niet worden opgenomen in de instelling “Max. Aantal gasten” die u vindt bij het bewerken van een kamertype in Sirvoy, maar moet worden geselecteerd op Booking.com. Vanaf september 2020 verschijnt alle informatie over het aantal kinderen en hun leeftijden op een boeking die vanuit Booking.com is verzonden ook in Sirvoy. Deze informatie wordt als opmerking weergegeven in het veld “Interne opmerking” op de pagina met boekingsdetails.

Note: Houd er rekening mee dat het aantal kinderen geen invloed heeft op het totale aantal gasten in de boeking. Het is daarom mogelijk dat het werkelijke aantal gasten in een boeking (inclusief kinderen) groter is dan de waarde die wordt weergegeven in de boekingslijst of op het tabblad Eenheden.

Kindertarieven

Als u specifieke prijzen voor kinderen wilt hebben die u in uw accommodatie mag laten verblijven, kunnen de prijsregels hiervoor worden ingesteld op Booking.com. Echter, alle boekingen inclusief kinderprijzen die door Booking.com naar Sirvoy worden gestuurd, worden correct weergegeven in de Sirvoy-boeking.