Virtuele creditcards kunnen aangeslagen en verwerkt worden met onze Stripe integratie. Er zijn echter een aantal punten om in gedachte te houden.

Om het verwerken van deze Virtuele creditcards te activeren, moet je contact opnemen met Stripe via https://support.stripe.com/email en hen vragen om je MCC code te zetten naar 7011.

Booking.com en Expedia

Vanwege de aard van Booking.com’s en Expedia’s virtuele kaarten, worden deze niet automatisch door Stripe geaccepteerd en daardoor worden ze ook niet automatisch opgeslagen. Ze kunnen echter opgeslagen worden met de feature “Sirvoy Vault”. Op het moment dat het kanaal de kaartgegevens beschikbaar stelt voor afhandeling, kun je de code doorsturen naar de Stripe integratie en de kaart direct aanslaan. (“knop “Kaart Aanslaan”)

Agoda

De virtuele Creditcards van Agoda worden automatisch geaccepteerd en opgeslagen in de Stripe integratie. Echter, we adviseren om ook de  “Sirvoy Vault” feature te gebruiken als extra zekerheid.
We hebben ontdekt dat het onmogelijk is om enige Agoda card die begint met 553397 op te slaan en af te handelen met Stripe. Als je hier mee te maken krijgt, neem dan contact op met Agoda voor een alternatieve betaaloplossing.

Wanneer je de Sirvoy feature “Sirvoy Vault” activeert, zullen ook kaarten die beginnen met die code opgeslagen kunnen worden. Je kunt dan een alternatieve betaalmethode gebruiken om ook die kaarten aan te slaan.

Lees alsjeblieft de hieraan gerelateerde artikelen voor meer details over de virtuele kaarten die verschillende boekingskanalen gebruiken.