Note: De informatie in dit artikel bevat systeembeschrijvingen van derden die zonder voorafgaande kennisgeving kunnen worden gewijzigd. Houd er daarom rekening mee dat sommige details verouderd kunnen zijn als gevolg van recente wijzigingen die door de derde partij zijn aangebracht.

Facebook is een krachtig hulpmiddel voor het bereiken van veel potentiële gasten en het aantrekken van interesse in uw woning. U kunt eenvoudig een “Contact met ons opnemen” knop (CTA) maken en ze rechtstreeks naar uw startpagina leiden met de Sirvoy-boekingsengine, voor directe boekingen. U ook een koppeling maken naar de Standalone booking engine van Sirvoy.

Voer hiervoor de volgende eenvoudige stappen uit:

  1. Meld je aan op je Facebook-pagina (als beheerder)
  2. Klik op ‘+ Knop toevoegen’ onder de omslagfoto van je pagina. (zie foto)82344598-88897080-99f4-11ea-9ea9-60806e469d60.png (1087×345)
  3. Selecteer een knop in het vervolgkeuzemenu, zoals ‘Contact met ons opnemen’.
  4. Klik op ‘Link naar website’ en plak de URL-link van uw startpagina waar u de Sirvoy-boekingsengine hebt geïnstalleerd. 
  5. Klik op ‘Voltooien’.

Als alternatief voor stap 4, om te linken naar de Sirvoy-boekingsmodule als een zelfstandige pagina:

  1. Ga naar Instellingen -> Booking engines.
  2. Klik op de drie stippen naast de gewenste booking engine.
  3. Klik in de vervolgkeuzelijst op ‘Hoe te installeren’.
  4. Selecteer onder de opgegeven opties ‘Stand alone-pagina met boekingsengine en contactgegevens (URL)’ en gebruik de getoonde URL.)