U kunt alle aspecten van het ontwerp aanpassen en elementen uit de boekingsmodule verwijderen. Je hebt wat basiskennis van CSS nodig om deze functie te kunnen gebruiken.

  1. Ga naar Instellingen -> Booking engines.
  2. Klik op de drie stippen naast de gewenste booking engine.
  3. Klik in de vervolgkeuzelijst op ‘Bewerken’.

Overzicht

Om het voor u gemakkelijker te maken om uw CSS aan te passen, hebben we specifieke klassen voorzien voor de algemene structuur en hiërarchie van de markup, voornamelijk op generieke elementen zoals `div` of `span` om extra context te geven. We gebruiken de BEM-naamgevingsconventie (Block, Element, Modifier) als basis.

Basis BEM-structuur

Name Description Example
.block { } .block represents the higher level of an abstraction or component. .page-results
.block__element { } .block__element represents a descendant of .block that helps form .block as a whole. .page-results__card-items
.block–modifier { } .block–modifier represents a different state or version of .block. .page-results__card-items–unit

In de meeste gevallen zou dit voldoende moeten zijn om uw aangepaste CSS toe te passen. We raden u af om ID-selectors of andere class-selectors te gebruiken (bijvoorbeeld degene die beginnen met js- of sirvoy- ), aangezien deze niet bedoeld zijn voor stylingdoeleinden en kunnen veranderen.

Opmerking: Elke aangepaste CSS heeft alleen invloed op de ingesloten versie van de boekingsengine en de WordPress-plug-in. Het heeft geen invloed op het boekingssysteem op de Sirvoy Website Bouwer of op de stand-alone pagina.