Belangrijk: Dit artikel belicht manieren om rond de Sirvoy-boekingsenginecode te bouwen. Deze methoden zijn geavanceerd en vereisen kennis van webontwikkeling.

Naast het vooraf invullen en selecteren van opties voor het boekingssysteem, hebben webontwikkelaars nog geavanceerdere manieren om het boekingssysteem voor hun gasten aan te passen.

Alternatieve syntaxiscode

We bieden een alternatieve syntaxis die soms handig is als een websiteprovider problemen heeft met de standaardcode. Het ondersteunt dezelfde functies als de standaardcode, maar in regulier javascript om eenvoudig te integreren met andere code.

Deze alternatieve syntaxis is een waardevolle tool voor webontwikkelaars die hun eigen code rond de Sirvoy-boekingsengine willen bouwen.

Om toegang te krijgen tot de alternatieve syntaxis:

  1. Ga naar Instellingen -> Booking engines
  2. Klik op de drie stippen naast de gewenste booking engine.
  3. Selecteer in de vervolgkeuzelijst ‘Hoe te installeren’.
  4. Kopieer de alternatieve syntaxis in “Kopieer deze code”.

Voorbeelden van geavanceerd gebruik

De mogelijkheden zijn eindeloos, maar twee praktijkvoorbeelden zijn:

  • Aangepaste zoekbalken die linken naar een of meerdere verschillende Sirvoy-boekingsengines.
  • Aangepaste interfaces voor het beheren van veel locaties vanaf één website waarmee gasten eerst de locatie en andere details kunnen selecteren. Pas daarna worden de zoekresultaten opgehaald uit de Sirvoy booking engine. Deze oplossing kan linken naar verschillende Sirvoy-boekingsengines vanuit hetzelfde account of naar engines van verschillende accounts.

Opmerking: Als je voorbeelden hebt waar anderen baat bij kunnen hebben, neem dan contact met ons op, dan kunnen we ze in dit overzicht opnemen!