Het is mogelijk om de boekingsmodule als kleine widget op uw website toe te voegen, bijvoorbeeld als deel van de zijbalk. De boekingsmodule past zich automatisch aan de beschikbare ruimte op de pagina aan en ziet er zelfs met een breedte van slechts 200 pixels goed uit. Als de widget erg klein is, wilt u waarschijnlijk dat de zoekresultaten op een andere pagina worden gepresenteerd zodat uw gasten een beter overzicht krijgen van de beschikbare kamers en extra’s.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw gasten omleidt naar een andere pagina na de eerste zoekopdracht.

Om de code te vinden voor het integreren van de bookings engine op uw website:

 1. Ga naar Instellingen -> Booking engines.
 2. Klik op de drie stippen naast de gewenste booking engine.
 3. Klik in de vervolgkeuzelijst op ‘Hoe te installeren’.
 4. Selecteer “op je eigen website invoegen (JavaScript)”.

Als u de engine bijvoorbeeld in een zijbalk wilt plaatsen en u wilt uw gasten doorverwijzen naar een andere pagina wanneer u op “Zoeken” klikt, doe dan het volgende:

 1. Selecteer “op je eigen website invoegen (JavaScript)”.
 2. Klik op “Geavanceerd”.
 3. Voeg in het veld ‘Aangepaste URL van pagina met zoekresultaten’ de bestemmingspagina toe waarnaar uw gasten na de eerste zoekopdracht moeten komen. Merk op dat de boekingsmodule op deze pagina moet worden geïnstalleerd.
 4. De code onder het gedeelte “Kopieer deze code” zal dan automatisch veranderen en bevat nu uw geselecteerde doel-URL.

Deze code kan nu worden geplaatst op de plek waar u wilt dat de boekingsmodule verschijnt. Op deze manier wordt elke keer dat een gast die de boekingsmodule gebruikt op “Zoeken” klikt, hij automatisch doorgestuurd.

Opmerking:

 • Deze instructies werken ook als u de boekingsmodule installeert met de WordPress-plug-in.
 • Deze optie is ook beschikbaar voor het formulier Overzicht boeking
 • Als u niet wilt omleiden naar een eigen bestemmingspagina, kunt u de ‘Stand-alone pagina met boekingsmodule en contactgegevens (URL)’ gebruiken (of ‘Sirvoy Website Bouwer-webpagina met uw boekingsmodule-URL’ als u dat heeft activeerde de Sirvoy Website Bouwer ). Die URL is te vinden op de bovengenoemde ” Hoe te installeren ” -pagina.