In dit korte artikel wordt uitgelegd wat u moet doen als u uw gasten wilt omleiden naar een aangepaste bestemmingspagina nadat het boekingsproces is voltooid en, afhankelijk van uw instellingen, de betaling is gedaan.

Om de HTML voor een op de pagina geïntegreerde booking engine te genereren.

  1. Ga naar Instellingen -> Booking engines.
  2. Klik op de drie stippen naast de gewenste booking engine. 
  3. Klik in de vervolgkeuzelijst op ‘Hoe te installeren’.
  4. Selecteer “op je eigen website invoegen (JavaScript)”.

De code zou er ongeveer zo uitzien:

<script src="https://secured.sirvoy.com/widget/sirvoy.js" async="" data-form-id="your-form-id-here"></script>

U kunt het bovenstaande script gebruiken door het op een pagina van uw website te plaatsen om boekingen te genereren (bijv.: https://voorbeeld.nl/boek-nu.)

Maar stel je voor dat je nadat de boeking of betaling is verwerkt je wilt dat uw gasten aankomen op een aangepaste pagina zoals https://www.voorbeeld.nl/bedankt-voor-het-boeken. In dit geval moet de bovenstaande code worden aangepast om de doel-URL (uw aangepaste bestemmingspagina) op te nemen. Dit kan eenvoudig worden gedaan door naar de bovengenoemde “Hoe te installeren” -pagina te gaan. Om de vereiste code te genereren:

  1. Selecteer “op je eigen website invoegen (JavaScript)”.
  2. Klik op “Geavanceerd”.
  3. Voeg in het veld ‘Aangepaste bestemmingspagina-URL’ de bestemmingspagina toe waarnaar uw gasten moeten komen na hun acties op het formulier.
  4. De code onder het gedeelte “Kopieer deze code” zal dan automatisch veranderen en bevat nu uw geselecteerde doel-URL.

Deze code kan nu worden geplaatst op de plek waar u wilt dat de boekingsmodule verschijnt. Op deze manier wordt elke keer dat een boeking wordt gemaakt en voltooid met behulp van de ingesloten boekingsengine met de gewijzigde code, uw gast automatisch omgeleid.

Opmerking: We raden aan dat de aangepaste landingspagina de Sirvoy-boekingsmodule bevat zodat de gast een bevestigingspagina kan bereiken (inclusief informatie zoals toegevoegde creditcard, het betaalde bedrag, enz.).

Opmerking: We raden aan om alleen om te leiden naar een aangepaste landingspagina binnen hetzelfde domein, anders kunnen browsers de omleiding blokkeren of de gebruiker om bevestiging vragen. Test altijd eerst zelf hoe alles werkt nadat u de wijzigingen heeft aangebracht door een boeking te maken als gast, waarbij u de boekingsstroom van de gast volgt om te controleren of deze werkt in de browsers die uw gasten waarschijnlijk zullen gebruiken.