Om te veranderen hoe dicht bij het inchecken of hoe ver vooruit gasten kunnen boeken:

  1. Ga naar Instellingen -> Booking engines.
  2. Klik op de drie stippen naast de gewenste booking engine.
    • Deze instellingen zijn ingesteld voor elke individuele booking engine.
  1. Klik in de vervolgkeuzelijst op ‘Bewerken’.

Onder “Hoe dicht bij de check-in gast kan boeken”, kunnen beide dagen en het tijdstip van de dag worden aangepast aan uw voorkeuren. (De standaardinstelling is 0 dagen + 00:00 tijd. Dit betekent dat uw gast kan boeken met check-in tot middernacht van de huidige dag in uw tijdzone.)

Voorbeeld: U kunt instellen wat het laatste tijdstip is om te boeken en op dezelfde dag in te checken. Als u in “Hoe dicht bij het inchecken een gast kan boeken”, als u “Dagen” instelt op “0” en “Voor” op “10:00”, kan de gast op dezelfde dag inchecken als de boeking eerder is gemaakt dan 10:00 lokale tijd. Voor elke boeking die na deze tijd wordt gemaakt, is de vroegst mogelijke check-in de volgende dag.

Onder “Hoe ver vooruit gasten kunnen boeken (laatste uitcheckdatum)” kun je een aantal dagen kiezen.

Voorbeeld: Als je”Hoe ver vooruit gasten kunnen boeken (laatste uitcheckdatum)” instelt op ‘365 dagen’, kan een gast een verblijf boeken met de laatste uitcheckdatum 365 dagen vanaf het moment van boeken.

Opmerking: Deze instellingen zijn niet compatibel met enig verkoopkanaal waarmee u mogelijk verbinding maakt, maar hebben alleen effect op de Sirvoy-boekingsengine waarvoor u ze hebt aangepast. Om dezelfde instellingen op de channel(s) te hebben, moeten deze instellingen daar gedaan worden. Lees meer over Sirvoy-beperkingen en -kanalen in dit artikel.