Opmerking: De informatie in dit artikel bevat uitleg over een systeem van derden welke zonder voorafgaande kennisgeving kan worden gewijzigd. Houd er daarom rekening mee dat sommige details verouderd kunnen zijn als gevolg van recente wijzigingen die door deze derde partij zijn aangebracht.

Voer deze stappen uit om de Betaaloplossing van PayPal te activeren:

 1. Instellingen -> Financiën -> Creditcard betalingen en klik op „Bewerk“.
 2. Selecteer PayPal in het vervolgkeuzemenu.
 3. Voer het e-mailadres in dat u gebruikt voor PayPal.
 4. Geef aan welk type vooruitbetaling moet worden aangevraagd.
 5. Log in op PayPal en ga naar “Settings” (het tandwielsymbool in de rechter bovenhoek). Klik op “Seller Tools” en u ziet de sectie “Selling online”.
  Als je een PayPal Business-account hebt, ga je eerst naar “Account Settings” (het tandwielsymbool rechtsboven). Kies in de linkerkolom (onder het kopje Product & Services) voor “Website Payments”.
 6. Klik onder de tweede optie “Website preferences” op “Update” en activeer “Auto Return for Website Payments”.
  Als u een PayPal Business-account gebruikt, vindt u “Website preferences” als vierde optie. Klik op “Update” en activeer “Auto Return for Website Payments”.
 7. Voer uw website in als de “Return-URL”. Hierdoor kan Sirvoy automatisch de return-URL negeren en de gast terugsturen naar de boekingsmodule.
 8. Maak een proefboeking via uw website om erachter te komen wat uw gasten te zien krijgen.

Opmerking: Als u de PayPal-verbinding instelt op de “test mode”-omgeving, kunt u een testboeking maken en zien dat u wordt doorgestuurd naar de PayPal-afrekenpagina. In de testmodus kunnen geen betalingen worden gedaan.