U kunt vanuit Sirvoy dagelijks of maandelijks, naar gelang uw voorkeur, een boekhoudrapport maken en exporteren.
U kunt kiezen tussen verschillende bestandsindelingen en sommige, zoals SIE4 en CSV, kunnen worden geïmporteerd in boekhoudsoftware (bijvoorbeeld Xero, Fortnox en Visma).

  1. Ga naar “Boekhoudrapport” op de Facturen pagina om rapporten voor uw boekhouding te maken.
  2. Geef het datumbereik en het type transacties op dat u in het rapport wilt opnemen.
  3. Kies het gewenste bestandsformaat voor de export. U kunt kiezen tussen PDF, SIE4 of CSV.
  4. Aan het einde van het PDF-bestand vindt je een overzicht met debet-en creditbedragen voor de verschillende grootboekrekening codes. Dit betekent dat jij of je accountant meerdere facturen, ontvangsten en betalingen kan registreren door slechts één boekhoud journaal te maken.

Opmerking: Het rapport gebruikt de grootboekrekeningcodes die werden gebruikt bij het aanmaken van de facturen, ontvangsten en / of betalingen. U kunt de accountcodes corrigeren door afzonderlijke factuur (en betaalbewijs) rijen te bewerken. Ga naar Instellingen -> Financiën -> Grootboekrekeningschema om de standaard grootboekrekeningen te bewerken. Om de standaard grootboekrekeningen voor belastingen te bewerken, ga naar Instellingen -> Financiën en selecteer belasting onder “Belastingen inbegrepen”.

Opmerking: Om te zorgen dat je boekhoudrapport nauwkeurig is moet je voor all je reserveringen een betaalbewijs of factuur maken, ongeacht hoe deze worden betaald.