Der er tidspunkter, for eksempel hvis du arbejder med rejsebureauer eller andre tredjeparter, der reservere på gæstens vegne, at du måske vil tillade dem at reservere uden at skulle betale, selvom dine generelle indstillinger normalt kræver det. Dette er muligt ved at lade dem bruge en rabatkode, der er indstillet til “Omgå betalingskrav”.

Gå til Indstillinger -> Prisændringer -> Rabatkoder, og opret en ny rabatkode, eller rediger en eksisterende.

  • Brug indstillingen “Omgå betalingskrav”. Du kan vælge at “tillade” eller “skjule” valgfri betaling. Hvis du vælger at tillade dem, vil betalingsbehovet blive omgået, men den person, der foretager reservationen, vil stadig se betalingsmuligheden du har oprettet, både på reservationsbekræftelsessiden og Søg-reservation-funktion.
  • Vælg de datoer, som koden skal være gyldig for. Så længe en af ​​datoerne overlapper reservationsdatoerne, udelades betalingskravene ved reservation.
  • Hvis du også vil oprette en rabat, der skal anvendes ved hjælp af den samme kode eller ønsker at bruge den til at låse op for en begrænsning, skal du foretage dine valg for det. Disse artikler forklarer denne funktionalitet i detaljer. Dog behøver der ikke foretages andre valg for, at funktionen “Omgå betalingskrav” fungerer.
  • Gem koden, som nu kan gives til din valgte tredjepart.

Denne funktion fungerer til den betalingsløsning, du har konfigureret i dine betalingsindstillinger. Hvis du kun har valgt at indsamle kortoplysninger til senere opkrævning (tilgængelig for Stripe og Sirvoy Bankboks), kan dette trin også omgås eller gøres valgfrit.