Tarkastele varausta -toiminnon avulla vieraasi voivat tehdä useita asioita, kuten maksaa jäljellä olevan summan tai lisätä uuden luottokortin varaukseensa. (Katso tästä artikkelista kaikki yksityiskohdat siitä, mitä Tarkastele varausta -toiminnolla voidaan tehdä.) Näiden toimenpiteiden jälkeen vieraat ohjataan takaisin tarkastele varausta -sivulle, joka päivitetään nyt suoritettujen toimien mukaan.

Jos haluat sen sijaan, että vieraat ohjataan muokatulle saapumissivulle, asennuskoodia on muutettava, jotta se sisältää kohde-URL-osoitteen (mukautetun aloitussivusi). Tämä voidaan toteuttaa seuraavasti:

  1. Siirry kohtaan Asetukset -> Vierasportaali -> Salli vieraiden tarkastella varauksiaan ja napsauttaa Kuinka asentaa.
  2. Napsauta Upota omalle sivustollesi (JavaScript)”.
  3. Napsauta Lisäasetukset.
  4. Lisää Mukautetun saapumissivun URL -kenttään saapumissivun, jolle haluat vieraidesi saapuvan Tarkastele varausta -sivun toimintojen jälkeen.
  5. Kopioi tämä koodi -kohdan koodi muuttuu automaattisesti ja sisältää nyt valitsemasi kohteen URL-osoitteen.

Tämä koodi voidaan nyt sijoittaa kohtaan, johon haluat asentaa Tarkastele varaustasi -lomakkeen. Tällä tavalla vieraasi ohjataan automaattisesti uudelleen joka kerta, kun varausta tarkastellaan ja suoritetaan jokin yllä mainituista toimista.

Huomaa: Suosittelemme, että mukautettu saapumissivu sisältää Sirvoyn varausmoottorin, jonka avulla vieras pääsee vahvistussivulle (mukaan lukien tiedot, kuten lisätty luottokortti, maksettu summa jne.).