Tärkeää: Payer ja Payson ovat vanhoja ratkaisuja, eivätkä ne ole enää uusien käyttäjien käytettävissä. Suositeltava maksuratkaisumme, Stripe, on kaikkien käyttäjien käytettävissä.

Voit pyytää, että vieraat maksavat joko jäljellä olevan tai koko summan, tai että he lisäävät luottokorttitietonsa Tarkastele varausta-toiminnon kautta. Tästä ominaisuudesta voi olla hyötyä, jos et halua veloittaa asiakkaalta varauksenteon yhteydessä tai et halua pyytää luottokorttitietoja verkkovarauksen yhteydessä. Jos olet valinnut maksuasetuksissa osittaisen ennakkomaksun (joko pakollisen tai vapaaehtoisen), mutta sitä ei ole vielä maksettu ja olet valinnut täyden ennakkomaksun vapaaehtoiseksi, jäljellä olevan saldon maksamisen mahdollisuus näkyy vasta sen jälkeen kun osittainen ennakkomaksun on tehty.

Vieraat voivat suorittaa maksun Tarkastele varausta -linkin kautta. Linkki voidaan lähettää automaattisesti sähköpostimallissa vieraalle X päivää varauksen jälkeen tai ennen sisäänkirjautumista, mikä johtaa suoraan kyseiseen varaukseen Tarkastele varausta -sivulla. Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää paikkamerkkikoodia %review-url%, joka löytyy Sähköpostimallit-osiosta.

Jäljellä oleva, maksettava summa, voidaan lisätä automatisoituun sähköpostiin, käyttäen paikkamerkkikoodeja %paidamount%  ja %balancedue%.

Kaikkia online-maksutapojamme (Stripe, Payer, Paypal ja Payson) tuetaan Tarkista varausta -toiminnossa.

Voit myös sallia vieraidesi peruuttaa varausmoottorin kautta tehdyn varauksen, siinä tapauksessa ettei varausprosessia ole aloitettu kanavalla (kuten Google Hotel Ads).