Voit haluta linkittää Tarkastele varausta -toiminnon lomakkeeseen valmiiksi täytetyillä tiedoilla esimerkiksi, kun asetat linkkejä tähän toimintoon vieraillesi lähetettävissä automaattisissa sähköposteissa. (Katso lisää Tarkastele varausta -toiminnosta ja siitä mihin sitä voidaan käyttää täällä.) Kun ohjaat vieraat tälle sivulle valmiiksi täytetyillä tiedoilla, voit antaa heille yleiskatsauksen varauksestaan suoraan, ilman että heidän on ensin annettava varaustunnus ja sukunimi manuaalisesti. Voit tehdä tämän riippumatta siitä, onko lomake asennettu verkkosivustollesi tai ei.

Jos lomake on asennettu verkkosivustollesi

Huomaa, että tämä toiminto vaatii jonkin verran tuntemusta verkkosivujen kehittämisestä.

Jos haluat luoda tarkan linkin tarkastelulomakkeeseen, jossa vieraiden tiedot on esitäytetty, sinun on liitettävä kyselyn merkkijonoparametrit sen sivun URL-osoitteeseen, jolle tarkastelulomake on asennettu. Käytä paikkamerkkikoodeja varaustunnusta (%bookingnumber%) ja sukunimeä (%lastname%) varten URL-osoitetta luotaessa.

Jos lomaketta ei ole asennettu verkkosivustollesi

Käytä tässä tapauksessa yksinkertaisesti paikkamerkkikoodia %review-url% sähköpostimallissa. Tämä luo linkin tarkastelulomakkeeseen joko Sirvoyn Verkkosivurakentaja -verkkosivullasi tai erillisellä sivulla riippuen siitä, oletko ottanut Sirvoyn Verkkosivurakentajan käyttöön vai et. Valinta linkittää tarkastelulomakkeeseen näillä Sirvoyn isännöimillä verkkosivuilla ei riipu siitä, onko tarkastelulomake asennettuna verkkosivustollesi vai ei.

Manuaalisen linkin luominen

Jos haluat luoda manuaalisen linkin tarkastelulomakkeeseen esitäytetyillä tiedoilla, voit helposti luoda URL-osoitteen tätä tarkoitusta varten Sirvoyssa noudattamalla tätä opasta:

  1. Siirry kohtaan Asetukset -> Vierasportaali -> Salli vieraiden tarkastella varauksiaan -> Kuinka asentaa.
  2. Napsauta Lisäasetukset.
  3. Lisää varauksesta löytyvä Sirvoy -varaustunnus ja sukunimi. (Voit myös valita kielen. Jos asetettu, se ohittaa kaikki JavaScript-koodissa määritetyt kielet.
  4. Kirjoita Osoite upotetulla varausmoottorilla – räätälöidyn URL-osoitteen luominen -kenttään sen sivun URL-osoite, jolle varausmoottori on asennettu.
  5. Mukautettu URL -kenttä ilmestyy nyt ja siinä näkyvä URL-osoite muuttuu automaattisesti annetun varaustunnuksen ja sukunimen mukaan. Tätä osoitetta voidaan nyt käyttää linkittämistarkoituksessa.