Tärkeää: Payer ja Payson ovat vanhoja ratkaisuja, eivätkä ne ole enää uusien käyttäjien käytettävissä. Suositeltava maksuratkaisumme, Stripe, on kaikkien käyttäjien käytettävissä.

Nykyään hotellivieraat ovat tottuneet online-maksuihin. Sirvoyn varausjärjestelmässä on saatavilla useita erilaisia online-maksuratkaisuja.

Vieraita pyydetään valitsemasi maksuratkaisun mukaan joko

  • syöttämään luottokorttitiedot varauksen takaamiseksi, jonka jälkeen voit veloittaa korttia myöhemmin tai
  • maksamaan välittömästi varauksen suorittamiseksi. Tämän vaihtoehdon avulla voit myös halutessasi veloittaa osittaisen summan varauksen suorittamisen yhteydessä ja antaa vieraan maksaa jäljellä olevan summan myöhemmin, esimerkiksi verkkosivustosi Tarkastele varausta -toiminnon avulla. Tällöin myös varausvahvistussivu näyttää tämän vaihtoehdon vieraille.

1. Maksuratkaisu, jonka avulla voit veloittaa korttia välittömästi tai myöhemmin

2. Maksuratkaisut, joiden avulla voit veloittaa korttia välittömästi

Huomaa: Lisäksi voit käyttää Sirvoy-holvi-toimintoa, jonka avulla voit tallentaa luottokorttitiedot turvallisesti. Voit myöhemmin veloittaa korttia joko käyttämällä Stripeä tai ulkoisella maksupäätteellä. Katso lisätietoja tästä artikkelista.

Voit valita maksuratkaisun kohdassa Asetukset -> Talous -> Korttimaksut -> Muokkaa.

Tarkista jokaisen maksupalveluntarjoajan ajankohtaiset maksut ja hinnat.

Huomaa: Jakelukanavat välittävät luottokorttitietoja vain, jos Stripe ja / tai Sirvoy-holvi on aktivoitu. Muut maksuratkaisut eivät tue korttitietojen vastaanottamista kanavavarauksista.