Sukellus Sirvoyn uusimpiin päivityksiin 

May 06, 2024, 09:19 PM EDT

Hei, Olemme iloisia voidessamme kertoa sinulle viimeisimmistä päivityksistä, joita olemme tehneet Sirvoyhin. Nämä säädöt ja parannukset tekevät majoituskiinteistösi hallinnasta helpompaa ja vieraiden huolehtimisesta yksinkertaisempaa. Katsotaanpa, mikä on muuttunut.

Uudet jakelukanavien ilmoitukset 

Olemme lisänneet uusia yksityiskohtia sähköposti-ilmoituksiin uusista tai muokatuista varauksista. Nämä tiedot on suunniteltu auttamaan sinua hallitsemaan varauksia tehokkaammin ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmat nopeasti, mikä lisää asiakkaiden tyytyväisyyttä. Niihin sisältyy:

  • Uudet jakelukanavavarauksien tiedot: Uusia tai muokattuja varauksia koskevat ilmoitukset näyttävät uudet tiedot – varatun huonetyypin, huoneen, varauksen tilan (uusi, muokattu tai peruutettu), sisään- ja uloskirjautumispäivämäärät, hinnan ja mahdolliset vieraiden kommentit.
  • Uudet hälytykset: Harvinaisissa tapauksissa, kun ilmenee ongelmia, kuten ylivarauksia, meillä on uusi joukko sähköposti-ilmoituksia, jotka antavat sinulle varoituksen ja ohjaavat sinua kohti korjausta.

Lisäksi varausilmoitukset käyttävät nyt lokalisointiasetuksissa valitsemaasi kieltä.

Helpompi huoneiden yhdistäminen kanaviin

Olemme piristäneet kanavayhdistämissivua tehdäksemme siitä käyttäjäystävällisemmän tuoreilla päivityksillä Booking.com-, Hostelworld- ja Bookvisit-sivuille – ja lisää on tulossa! Sirvoy-asetustesi ja jakelukanaviesi asetusten väliset eroavaisuudet on nyt helpompi havaita.

Jos käytät Sirvoy Starteria ja haluaisit enemmän varauksia jakelukanavilta, kuten Booking.com tai Expedia, ota käyttöön nämä yhteydet siirtymällä Sirvoy PRO versioon.

Löydät myös uuden “Aseta kategoria automaattisesti” -valitsimen kunkin jakelukanavan yhdistämissivulta (ei koske iCal:ia). Tämä ominaisuus sopii erinomaisesti räätälöityjen sähköpostimallien automaattiseen lähettämiseen kategorian perusteella. Lisäksi sinulla on mahdollisuus pitää kategoriavalinta piilotettuna varausmoottorissasi, mutta asettaa se automaattisesti kulissien taakse, jolloin viestintäsi vastaa aina varaustyyppiä.

Stripe & Stripe Terminal -parannukset

Stripe on valintamme maksujen käsittelyyn, ja hyvästä syystä. Se on ihanteellinen verkkomaksuihin Stripe Checkoutilla ja henkilökohtaisiin maksuihin Stripe Terminalin kautta. Puhutaanpa siitä, kuinka Stripe-integraatiomme on parantunut viime aikoina:

  • Paranneltu korttitietojen tallennus: Tallenna vieraiden korttitiedot Stripe Terminalilla, jolloin on helppoa veloittaa kaikista heidän tekemästään ylimääräisistä ostoksista.
  • Parannettu historialoki: Olemme tehostaneet varauslokia näyttämään, milloin kortit siirtyvät Sirvoy-holvista Stripeen ja milloin kortteja lisätään jakelukanavilta tai suoraan varausmoottorista.
  • Mukautetut ALV-kannat: Voit nyt asettaa yksittäisiä “oletusarvonlisäverokantoja” huonetyypeille, lisävalinnoille ja mukautetuille laskuriveille. 
  • Optimoidut Stripe Terminal -maksut: Veloitusprosessi on nopeampi kuin koskaan ennen.

Muita varausmoottorin räätälöintejä

Vieraidesi on nyt entistä helpompi kertoa sinulle, mitä he tarvitsevat. Olemme lisänneet kommenteille tarkoitettua tilaa varausmoottorissa. Voit tehdä tästä kommenttikentästä valinnaisen, pakollisen tai piilottaa sen kokonaan. Siirry kohtaan Asetukset -> Varausmoottori -> Luo mukautettu kenttä määrittääksesi tämän.

SCB:n raportointi tilastosivulla

Sisäänrakennettu Statistics Sweden (SCB) -raportointi on nyt entistä täydellisempi, kun siihen on lisätty “matkan syy” -ominaisuus. Nyt sinä tai vieraasi voitte määrittää jokaisen matkan syyn, mikä näkyy SCB:n raporteissa.

Tämän lisäksi olemme ottaneet käyttöön hyödyllisen suodattimen Tilastot-sivulle, jonka avulla voit jättää tietyt huonetyypit, kuten henkilökunnan tai turvapaikanhakijoiden huoneet, pois SCB:n raporteista. Näiden poisjätettyjen huonetyyppien nimet näkyvät selvästi SCB-ponnahdusikkunassa.